Marcel.jpg

Marcel Smit

Mijn naam is Marcel Smit, een echte kattenvriend. Mijn hele leven ben ik gefascineerd door dieren en ik wist al vrij vroeg in mijn leven wat ik wilde gaan doen, namelijk werken met dieren. Tijdens mijn studie diermanagement heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende dierenwinkels, asiels, dierenparken en dierentuinen.


Helaas heb ik destijds geen werk kunnen vinden wat ik graag zou willen doen. Ik heb toen besloten om mijn kennis thuis toe te passen in mijn eigen dierenrijk en ervaring op te doen in een ander vakgebied. Vele jaren later begon het toch weer te kriebelen toch iets te gaan doen met dieren. Ik ben een grote liefhebber van katten en heb natuurlijk 3 prachtige katten thuis om van te houden.

Tijdens een training gedragstherapie bij Tinley Academie wist ik het helemaal. Ik word gedragstherapeut voor katten en ga me specialiseren in alles wat bij de verzorging hoort van de kat. Na veel zoeken van informatie over katten en bezoeken van kattenshows, heb ik besloten om een cattery te beginnen namelijk Happy Raggies en ben ik lid geworden van Mundikat.

19 januari 2018 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVK als Meowt. De focus ligt met name op mijn cattery Happy Raggies en katten gedragstherapie waar ik in maart 2018 mee ben gestart. Mijn doel is om mooie en gezonde ragdolls te gaan fokken en in combinatie met kattengedragstherapie de kittens beter te kunnen herplaatsen bij nieuwe eigenaren.   

Laura en Pippa

Laura Smit-Westendorp

Mijn naam is Laura en ik was als klein meisje al helemaal gek op katten. Toen ik 6 was stierf onze poes Vlekkie en helaas kregen we daarna geen nieuwe kat meer wat ik erg jammer vond. Overal waar ik kwam was ik gefocust op katten en toen ik op mezelf ging wonen had ik al snel 3 kittens. Ik had het geluk om een man te treffen die waar mogelijk nog gekker van katten is dan ik waardoor er nu 7 mooie en lieve exemplaren in mijn huis rondlopen en ik sluit niet uit dat er in de toekomst nog een paar bij komen!

Ik werk vanuit huis als zelfstandig reisadviseur wat mij de mogelijkheid geeft om veel tijd met onze katten door te brengen en waardoor ze eigenlijk nooit vaak of lang alleen zijn. Uiteraard heb ik ervaring in het houden en verzorgen van katten maar verder ben ik geen kattengedragsdeskundige. Ik ben wel geïnteresseerd in de kattengenetica en vanzelfsprekend zal ik ook de kittens die binnen onze cattery geboren worden helpen verzorgen. Ook sta ik Marcel bij tijdens het bezoek aan de kattenshows.