Laura Smit-Westendorp

Kattentrimster

Mijn naam is Laura en ik was als klein meisje al helemaal gek op katten. Toen ik 6 was stierf onze poes Vlekkie en helaas kregen we daarna geen nieuwe kat meer wat ik erg jammer vond. Overal waar ik kwam was ik gefocust op katten en toen ik op mezelf ging wonen had ik al snel 3 kittens. Ik had het geluk om een man te treffen die waar mogelijk nog gekker van katten is dan ik waardoor er nu meer dan 10 mooie en lieve exemplaren in mijn huis rondlopen en ik sluit niet uit dat er in de toekomst nog een paar bij komen!


Ik heb Toerisme gestudeerd en nadat ik bijna 10 jaar werkzaam ben geweest op een reisbureau ben ik verder gegaan als zelfstandig reisadviseur vanuit huis wat mij de 

mogelijkheid gaf om veel tijd met onze katten door te brengen en waardoor ze eigenlijk nooit vaak of lang alleen waren. Nadat Faylinn in 2019 haar eerste nestje kreeg bleek dit toch lastig te combineren met mijn werk als reisadviseur en daarom besloot ik begin 2020 mijn werkzaamheden als reisadviseur te beëindigen waardoor ik nog meer tijd voor onze katten zou hebben. Daarnaast besloot ik mij te gaan focussen op genetica en de verzorging van de vacht. Via de Katten Academie volgde ik de opleiding tot kattentrimster en inmiddels ben ik in het bezit van mijn diploma en run ik mijn eigen trimsalon vanuit huis.

Laura en Pippa