Marcel Smit

Ragdoll fokker

Mijn naam is Marcel Smit, een echte kattenvriend. Mijn hele leven ben ik gefascineerd door dieren en ik wist al vrij vroeg in mijn leven wat ik wilde gaan doen, namelijk werken met dieren. Tijdens mijn studie diermanagement heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende dierenwinkels, asiels, dierenparken en dierentuinen.


Helaas heb ik destijds geen werk kunnen vinden wat ik graag zou willen doen. Ik heb toen besloten om mijn kennis thuis toe te passen in mijn eigen dierenrijk en ervaring op te doen in een ander vakgebied. Vele jaren later begon het toch weer te kriebelen toch iets te gaan doen met dieren. Ik ben een grote liefhebber van katten en heb natuurlijk 3 prachtige katten thuis om van te houden.

Tijdens een training gedragstherapie bij Tinley Academie wist ik het helemaal. Ik word gedragstherapeut voor katten en ga me specialiseren in alles wat bij de verzorging hoort van de kat. Na veel zoeken van informatie over katten en bezoeken van kattenshows, heb ik besloten om een cattery te beginnen namelijk Happy Raggies en ben ik lid geworden van Mundikat.

19 januari 2018 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVK als Meowt. De focus ligt met name op mijn cattery Happy Raggies en katten gedragstherapie waar ik in maart 2018 mee ben gestart. Mijn doel is om mooie en gezonde ragdolls te gaan fokken en in combinatie met kattengedragstherapie de kittens beter te kunnen herplaatsen bij nieuwe eigenaren.   

Marcel
 

Meowt Copyright © 2018-2020 All Rights Reserved