Katten in onze wereld

Momenteel hebben wij 9 lieve katten thuis wonen. De 6 prachtige ragdolls horen bij de cattery. Faylinn, Hailey, Pippa, Nala, Kiara zijn onze poezen en Demon onze kater. 

Ook hebben wij 3 ondeugende Europese kortharen die de groep compleet maakt.

 

Onze ragdolls

Bekijk onze prachtige ragdolls

Faylinn
Hailey

(RAG B 03 21) CH. Stelladolls´Faylinn

Draagt de titel Champion

Faylinn is een Chocolate Lynx Bicolor poes. Zij is geboren op 19 februari 2018 bij Cattery Stelladolls in Oranjewoud (NL). Haar volledige naam volgens stamboom is Stelladolls´Faylinn.


Faylinn heeft een bijzondere vacht die zeer zacht aan voelt. Haar lieve zachte karakter uit zij naar iedereen of het nu gaat om mensen of andere katten.


Ze houdt van lekker in de weg liggen, spelen en tegen je aan kroelen. Zodra het er op aankomt heeft ze hele verhalen om de aandacht te trekken. Ook als het op eten aankomt staat Faylinn vooraan. Bovendien is zij de hoofdrolspeler in haar eigen blog ´Follow Faylinn and Friends´.

Voor stamboom zie PawPeds

(RAG N 04) Stelladolls´Hailey

Draagt geen titel

Hailey is een Seal Mitted poes. Zij is geboren op 23 maart 2018 bij Cattery Stelladolls in Oranjewoud (NL). Haar volledige naam volgens stamboom is Stelladolls´Hailey. Hailey heeft een lekkere Ragdoll vacht. Haar mooie blauwe ogen zijn goed te zien en springen naar voren doordat ze een donker gezicht heeft.


Zij is een grote boef en speelt het liefst de hele dag door. Balletjes, speelgoedmuisjes en klimtorens vindt ze geweldig. Ook vindt ze het leuk om te apporteren. Haar zachte karakter maakt haar een lieve en mooie Ragdoll. Wist u dat Hailey ook populair is op Instagram

Voor stamboom zie PawPeds.

Pippa
Demon

(RAG N 03) CH. DK Rags of Silk Pagoda Pippa

Draagt de titel Champion

Pippa is een Seal Bicolour poes. Zij is geboren op 19 juni 2018 bij Cattery DK Rags of Silk in Silkeborg (DK). Haar volledige naam volgens stamboom is DK Rags of Silk Pagoda Pippa. Pippa is een prachtige ragdoll met een heerlijk fluffy vacht. Net als de andere ragdolls kan ze wel uren spelen. 


Ze wil graag opvallen tussen de andere katten en ze pronkt graag met haar mooie fluffy staart. Ook haar mooie blauwe ogen spreken boekdelen. Pippa doet het goed op de kattenshows en we zullen regelmatig met haar showen.

Voor stamboom zie PawPeds

(RAG C) PearlDolls Demon

Draagt geen titel

Demon is een mooie forse lilac point kater. Hij is geboren op 16 april 2019 bij Cattery PearlDolls (UK). Zijn volledige naam volgens stamboom is PearlDolls Demon. Met zijn zelfverzekerde look windt hij ons en de dames volledige om zijn pootjes.


Het is een echte knuffelkont maar ook een heerlijke druktemaker. Vanaf het najaar van 2019 zal Demon ons gaan vergezellen op shows. Wij zijn heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen en hopen dat hij binnen de cattery voor nageslacht gaat zorgen.

Voor stamboom zie PawPeds

Nala 17 weken (2).JPG
Kiara 17 weken (18).JPG

(RAG N 03) Happy Raggies Nala

Draagt geen titel

Voor stamboom zie Pawpeds

(RAG N 0321) Happy Raggies Kiara

Draagt geen titel

Voor stamboom zie Pawpeds

 

Onze andere huiskatten

Zij doen niet mee met de cattery maar stellen zich graag even voor.

Spyro

Kitty

Europees korthaar

Shadow

Spyro

Europees korthaar

Kitty

Shadow

Europees korthaar

 

In memoriam

"Cats leave paw prints on your heart."

 

Deze website gebruikt cookies om het surfen makkelijker te maken. Bezoekt u onze website dan gaat u automatisch akkoord. Zie privacyverklaringen meer informatie. 

Meowt Copyright © 2018-2020 All Rights Reserved