Katten in onze wereld

Momenteel hebben wij 9 lieve katten thuis wonen. De 6 prachtige ragdolls horen bij de cattery. Faylinn, Hailey, Pippa, Nala, Kiara zijn onze poezen en Demon onze kater. 

Ook hebben wij 3 ondeugende Europese kortharen die de groep compleet maakt.

Faylinn en Hailey
Pippa.
Faylinn Champion
Two lovely ladies playing outside in the
buiten
Faylinn en Hailey buiten
Pippa Champion
Tuin
Faylinn
Pippa
 

Onze ragdolls

Bekijk onze prachtige ragdolls

Faylinn
Hailey

(RAG B 03 21) CH. Stelladolls´Faylinn

Draagt de titel Champion

Faylinn is een Chocolate Lynx Bicolor poes. Zij is geboren op 19 februari 2018 bij Cattery Stelladolls in Oranjewoud (NL). Haar volledige naam volgens stamboom is Stelladolls´Faylinn.


Faylinn heeft een bijzondere vacht die zeer zacht aan voelt. Haar lieve zachte karakter uit zij naar iedereen of het nu gaat om mensen of andere katten.


Ze houdt van lekker in de weg liggen, spelen en tegen je aan kroelen. Zodra het er op aankomt heeft ze hele verhalen om de aandacht te trekken. Ook als het op eten aankomt staat Faylinn vooraan. Bovendien is zij de hoofdrolspeler in haar eigen blog ´Follow Faylinn and Friends´.

Voor stamboom zie PawPeds

(RAG N 04) Stelladolls´Hailey

Draagt geen titel

Hailey is een Seal Mitted poes. Zij is geboren op 23 maart 2018 bij Cattery Stelladolls in Oranjewoud (NL). Haar volledige naam volgens stamboom is Stelladolls´Hailey. Hailey heeft een lekkere Ragdoll vacht. Haar mooie blauwe ogen zijn goed te zien en springen naar voren doordat ze een donker gezicht heeft.


Zij is een grote boef en speelt het liefst de hele dag door. Balletjes, speelgoedmuisjes en klimtorens vindt ze geweldig. Ook vindt ze het leuk om te apporteren. Haar zachte karakter maakt haar een lieve en mooie Ragdoll. Wist u dat Hailey ook populair is op Instagram

Voor stamboom zie PawPeds.

Pippa
Demon

(RAG N 03) CH. DK Rags of Silk Pagoda Pippa

Draagt de titel Champion

Pippa is een Seal Bicolour poes. Zij is geboren op 19 juni 2018 bij Cattery DK Rags of Silk in Silkeborg (DK). Haar volledige naam volgens stamboom is DK Rags of Silk Pagoda Pippa. Pippa is een prachtige ragdoll met een heerlijk fluffy vacht. Net als de andere ragdolls kan ze wel uren spelen. 


Ze wil graag opvallen tussen de andere katten en ze pronkt graag met haar mooie fluffy staart. Ook haar mooie blauwe ogen spreken boekdelen. Pippa doet het goed op de kattenshows en we zullen regelmatig met haar showen.

Voor stamboom zie PawPeds

(RAG C) PearlDolls Demon

Draagt geen titel

Demon is een mooie forse lilac point kater. Hij is geboren op 16 april 2019 bij Cattery PearlDolls (UK). Zijn volledige naam volgens stamboom is PearlDolls Demon. Met zijn zelfverzekerde look windt hij ons en de dames volledige om zijn pootjes.


Het is een echte knuffelkont maar ook een heerlijke druktemaker. Vanaf het najaar van 2019 zal Demon ons gaan vergezellen op shows. Wij zijn heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen en hopen dat hij binnen de cattery voor nageslacht gaat zorgen.

Voor stamboom zie PawPeds

Nala%2017%20weken%20(2)_edited.jpg
IMG-20200205-WA0006_edited.jpg

(RAG N 03) Happy Raggies Nala

Draagt geen titel

Nala is een Seal Bicolour poes en is op 09 september 2019 in onze eigen cattery geboren. Zij is een dochter van Faylinn en de zus van Kiara. Haar volledige naam volgens stamboek is Happy Raggies Nala. Nala is een heerlijke speelse kat die met iedereen vriendjes is en nergens bang voor is. Demon is haar allerbeste vriendje en samen kunnen ze lekker spelen of kattenkwaad uithalen.

Nala heeft een wat kortere ragdollvacht, een prachtige V-tekening in haar gezicht, mooie blauwe ogen en een lange fluffy-staart. Vanwege de corona is ze nog maar 1x mee geweest naar een show en toen was ze nog niet helemaal ontwikkeld dus we zijn benieuwd wat de keurmeesters nu van haar zouden vinden en kunnen niet wachten om haar weer mee te nemen naar shows.

Voor stamboom zie Pawpeds

(RAG N 0321) Happy Raggies Kiara

Draagt geen titel

Kiara is een Seal Lynx Bicolour poes en is op 09 september 2019 in onze eigen cattery geboren. Zij is een dochter van Faylinn en de zus van Nala. Haar volledige naam volgens stamboom is Happy Raggies Kiara. Kiara haar beste vriendin is haar moeder Faylinn maar ze kan ook heerlijk spelen met onze andere katten.

Kiara is een fors gebouwde dame met prachtige blauwe ogen en een hele dikke fluffy vacht en staart. Naast lynx (tabby) is het bij haar ook heel goed zichtbaar dat ze zilver draagt, hierdoor is haar vacht nog iets lichter van kleur maar dat maakt haar dan ook weer uniek. Vanwege de corona is ze nog maar 1x mee geweest naar show en toen waren de keurmeesters al vol lof over haar dus we zijn heel benieuwd wat ze nu van haar zouden vinden en hopen dat we binnenkort weer met haar naar een show kunnen.

Voor stamboom zie Pawpeds

Miss%20Bianca_edited.jpg

(RAG N 04) Happy Raggies Miss Bianca

Draagt geen titel

Miss Bianca is een Seal Mitted poes en is op 02 mei 2020 in onze eigen cattery geboren. Zij is een dochter van Hailey en wij noemen haar ook wel Missy. Haar volledige naam volgens stamboek is Happy Raggies Miss Bianca.

Ondanks dat ze tot de kleinere kittens van het nestje behoorde was Miss Bianca in veel dingen de eerste en keek ze al met 3 weken heel wijs de wereld in. Ze kan heerlijk spelen met haar broertjes en zusjes en is ook zeker niet bang voor onze andere katten.

We zijn blij dat Missy bij ons in de cattery blijft wonen en zijn heel benieuwd hoe zij zich de komende tijd verder gaat ontwikkelen. Zodra er weer shows zijn zullen we haar zeker meenemen om te horen hoe de keurmeesters over haar denken.


Voor stamboom zie PawPeds

 

Onze andere huiskatten

Zij doen niet mee met de cattery maar stellen zich graag even voor.

Spyro

Kitty

Europees korthaar

Shadow

Spyro

Europees korthaar

Kitty

Shadow

Europees korthaar

 

Forever in our hearts

      "Cats leave paw prints on your heart,

               gone but never forgotten."

 

Deze website gebruikt cookies om het surfen makkelijker te maken. Bezoekt u onze website dan gaat u automatisch akkoord. Zie privacyverklaringen meer informatie. 

Meowt Copyright © 2018-2020 All Rights Reserved

Faylinn Champion