Sociale Media

Meowt Op Sociale Media

Wij zijn actief op sociale media om zoveel mogelijk informatie te delen aan kattenliefhebbers en met name informatie over Ragdolls. De informatie over Ragdolls gaan over voeding, gedrag, kittens, socialisering, medisch en handige weetjes oftewel alles wat belangrijk is voor uw kat. Wij delen onze kennis op dit gebied om mensen bewust te maken dat katten niet zomaar dingen zijn maar levende wezens met een sterke persoonlijkheid die duidelijk communiceren (ook naar mensen toe).

Wij zullen actief zijn op 4 soorten mediakanalen namelijk, Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. Wij stellen het zeer op prijs als u ons volgt en kennis met ons deelt.

Facebook

Alles wat met katten te maken heeft wordt gedeeld op onze persoonlijke Facebookpagina. Kattenweetjes, onze cattery  en meer kunt u vinden op All.About.Meowt

Instagram

Instagram is onze fotokanaal waar leuke, grappige en het gedrag van katten te zien zijn. Natuurlijk gaat het om onze katten! U kunt ons vinden op All.About.Meowt

LinkedIn

Dit is mijn persoonlijke pagina. Ik stel het zeer op prijs om dierenkenners en professionals te ontmoeten om kennis te delen met elkaar. Ook is het mogelijk om Meowt te volgen.

YouTube

YouTube wordt gebruikt om kattengedrag te laten zien aan de liefhebbers. Onze katten worden thuis in verschillende omgevingen geobserveerd om het gedrag beter te begrijpen.