top of page
Pippa
Kattengedragsadvies: Welkom

Kattengedragsadvies

Feline Welzijnscoach

Inmiddels ben ik (Laura) geslaagd en mag ik mezelf Feline Welzijnscoach noemen. Als Feline Welzijnscoach geef ik preventie- en advies consulten die het welzijn van de kat verbeteren en gedragsproblemen voorkomen. Ook het begeleiden van de eigenaren in dit proces hoort daarbij. Ik kan u inmiddels al bij heel veel problemen bijstaan en adviseren en na het afronden van de laatste module zal ik mijn werkzaamheden als Feline Gedragstherapeut verder gaan uitbreiden.

Mocht u een kat hebben met een gedragsprobleem dan bent u bij mij op het juiste adres en ik help u graag om hiervoor een oplossing te vinden. 


Wat kan ik voor u betekenen

Op dit moment maak ik onderscheid tussen 2 soorten consulten:

  • Preventief consult

  • Advies consult

Kattengedragsadvies: Tekst
Kattengedragsadvies: Onze diensten

Vrij beroep

Het beroep van gedragstherapeut is een zogenoemd vrij beroep, wat betekent dat iedereen die enigszins verstand van (in dit geval) katten heeft zich gedragstherapeut kan/mag noemen, ongeacht wat voor opleiding hij/zij gevolgd heeft. Echter zijn er in Nederland slechts 2 opleidingen die erkend worden om voor accreditatie in aanmerking te komen en eentje hiervan is de Katten Academie/Edupet waar ik mijn opleiding volg. 

Mijn advies is dus ook om bij probleemgedrag altijd te kiezen voor een gedragstherapeut die een opleiding gevolgd heeft die door de SPPD erkend is, kijk voor meer informatie op https://www.sppd.nl/kattengedragstherapeuten.html 

Kattengedragsadvies: Tekst
bottom of page