Deze website gebruikt cookies om het surfen makkelijker te maken. Bezoekt u onze website dan gaat u automatisch akkoord. Zie privacyverklaringen meer informatie. 

Meowt Copyright © 2018-2019 All Rights Reserved

Ragdolletjes

Liefde op het eerste gezicht

Happy Raggies in bloei. Sinds januari 2018 hebben wij uit Nederland en het buitenland 4 prachtige ragdolls aangeschaft voor onze cattery. Na vele testen op DNA en echo's bij de dierenartsen is het eindelijk zover, in het najaar van 2019 hopen wij de eerste kittens te verwelkomen. 

Wij hopen dat er mooie kittens geboren zullen worden en dat er een mooi poesje bij zit voor onze cattery. Dit zou dan onze eerste Happy Raggies kitten worden. Hou de website, social media of de blogs in de gaten voor meer informatie.

 

Lion King Nestje

Hoera de eerste Happy Raggies zijn geboren!!

Op maandag 09 september zijn CH. Stelladolls´ Faylinn en SC. Miracles Douches Kyle de trotse ouders geworden van 4 kittens. De bevalling is snel en vlot verlopen maar Faylinn vond het de eerste dagen erg moeilijk om moeder te zijn en had daarbij een beetje hulp nodig. Helaas hebben we 1 kitten op de 3e dag moeten laten gaan. Maar inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en doen de andere 3 en moeder Faylinn het erg goed! De oogjes zijn van de week open gegaan en ze groeien goed.

Wij hebben ervoor gekozen om de kittens te vernoemen naar personages uit de film 'The Lion King' en willen jullie graag voorstellen aan Mufasa, Kiara en Nala (namen staan onder de foto's).

De kleuren zijn we nog niet helemaal over uit.

received_411030219522174.jpeg

SC. Miracles Douces Kyle

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

Faylinn

CH. Stelladolls´Faylinn

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

Kittens

Kater Mufasa (roze)
Poes Nala (groen)
Poes Kiara (blauw)

Kittens Kiara, Mufasa en Nala

Beschikbaarheid

Tijdelijk gereserveerd
Tijdelijk gereserveerd
Tijdelijk gereserveerd

Faylinn en Kittens
 
 

Belangrijk

Bezoeken en reservering

Onze kittens komen uit geteste ouders. De poes en de kater zijn altijd aanwezig in de cattery. Bij een dekking met een kater buiten onze cattery kunt u de gegevens inzien. Wij testen onze ragdolls op HCM, PKD en CIN doormiddel van echografie en PKD en HCM dna. Ook zijn ze getest op Felv en Fiv. Uiteraard ook een eventueel dekkater.

U krijgt een aankoopcontract van ons bij aankoop van een kitten. Hierin staan u rechten en plichten. De kittens mogen het nest verlaten als ze 15/16 weken oud zijn. Wij vinden het belangrijk dat de kittens alles mee krijgen van de moeder en goed gesocialiseerd zijn.

Stap 1 -- Het avontuur ragdoll

Wij zijn actief op verschillende media kanalen en vanuit daar heeft u ons waarschijnlijk gevonden. Wij zijn transparant in onze werkwijze en uiten dat graag. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze Ragdoll kittens dan kunt u contact met ons opnemen, uw vragen stellen of een afspraak maken. Wij zullen algemene informatie en beschikbaarheid van de kittens plaatsen op de website. Tevens worden er foto´s van de kittens gedeeld op sociale media en de website.

In eerste instantie staan alle kittens onder evaluatie van onze cattery. Na de eerste inenting mogen de kittens bezoek ontvangen en dan is het mogelijk om een optie te nemen op één van de kittens.

Stap 2 -- Keuze maken

Wanneer u langs bent gekomen voor een kennismaking dan heeft u nog 5 dagen de tijd om te beslissen of u het kitten definitief wilt gaan reserveren. Om de reservering compleet te maken verlangen wij een voorschot van € 250,-. Voor fokkers is dit bedrag € 500,-. 


Dit bedrag wordt van de totale koopsom afgetrokken. De betaling kan bij ons alleen via de bank overgemaakt worden. U krijgt een bevestiging dat de betaling door ons ontvangen is. In de tussentijd kunt u gewoon vragen stellen of een vervolg afspraak maken om te kijken naar uw kitten. Wij houden u uiteraard ook op de hoogte via social media of indien gewenst via de mail, app, chat etc.

Belangrijk!

Let op: Bij een annulering na een definitieve reservering krijgt u geen restitutie van het voorschot bedrag. 

Stap 3 -- Spannend

Als de kitten 15/16 weken oud is, mag ze met u mee naar huis. Uw maakt een afspraak om de kitten op te halen. Het resterende bedrag moet op onze rekening staan voordat u de kitten mee krijgt. 


Wanneer dit gebeurt is kunnen wij het aankoopcontract en de benodigde papieren in orde maken. We tekenen beide het aankoopcontract en dan mag ik u feliciteren met uw prachtige ragdoll! Uiteraard houden wij contact voor eventuele vragen of problemen en vinden we het leuk om te zien hoe de kitten zich ontwikkeld in een nieuwe omgeving.      

Ter infomatie

Status huidige kittens:

 • Kitten is beschikbaar

 • Kitten is in optie

 • Kitten is gereserveerd

 • Kitten is verkocht

 • De kittens worden verkocht als huisdier, showkat of voor de fok.

 • Voor de fok verkopen wij alleen aan bekende cattery's.

 • Wij raden u nadrukkelijk af om meerdere cattery´s te bezoeken op dezelfde dag.

 • Ragdolls mogelijk alleen binnen of in een afschermende ruimte buiten verblijven.

De kittens krijgen

 • Kittens zijn gechipt.

 • Kittens zijn 2x gevaccineerd.

 • Kittens krijgen Rabiës wanneer ze naar het buitenland gaan.

 • Kittens zijn gesteriliseerd/gecastreerd.  

 • Kittens worden meerdere malen ontwormd volgens schema.

 • Kittens zijn vrij van vlooien.

 • Kittens zijn getest op PKD, HCM en kleur via DNA.  

 • Europees Paspoort voor gezelschapsdieren.

 • Leuk duurzaam kittenpakket en informatie.

 • Prachtige Stamboom.

 • 1 jaar lang gratis verzekerd bij Petplan (goede start verzekering).

Het personeel krijgt

 • Gezondheidsverklaring van de dierenarts.

 • Kopieën bewijs DNA testen kitten.

 • Eigendomsbewijs en aankoopbewijs.

 • Informatie Prins Petfood en Petplan.

 • Huisvesting tips kinderen, omgeving en andere dieren.

 • Liefde van de ragdoll :-) 

 

Prijzen

Onze prijzen ragdoll kitten

Vanaf € 850,-

Als huisdier

Als huisdier krijgt de ragdollkitten alles mee wat hierboven vermeld staat en is hij/zij gesteriliseerd/gecastreerd. De kittens kunnen hier en daar een kleur vlekje of foutje hebben maar zijn uiteraard geschikt als huisdier.