top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Faylinn

Hallo ik ben Faylinn, een chocolate bi-color poesje met lynx tekening. Ik ben geboren op 19 februari in cattery Stelladolls in Oranjewoud. Mijn mama is Stelladolls Carmen en mijn papa is de knappe Fransman Nirvana on Earth de la Cibonne. Over een paar weekjes ga ik samen met mijn (half)zusje Hailey verhuizen naar Swifterbant om daar bij Marcel en Laura in de cattery te gaan wonen. Dat is best spannend omdat ik begrepen heb dat daar al meer poesjes wonen maar natuurlijk ook wel heel leuk. En gelukkig gaan we lekker met zijn 2-en dus ik heb altijd een speelkameraadje in de buurt.


Mijn (half)zusje Hailey is een seal mitted poesje en geboren op 24 maart. Haar teentjes aan de voorkant zijn echter niet helemaal wit zoals je normaal ziet bij een mitted poesje waardoor ze ook wel een beetje op een point poesje lijkt maar dat maakt onze nieuwe baasjes gelukkig helemaal niet uit. Hailey en ik hebben dezelfde papa alleen een andere mama. Eigenlijk is het wel heel grappig want haar mama, Noriani’s Felicia is de oma van mijn mama dus wij zijn via beide kanten familie van elkaar!

Marcel en Laura heb ik al een paar keer ontmoet en die lijken me best OK. Ik heb begrepen dat ze stapelgek op dieren zijn en dan vooral op poezen dus ik denk dat zij wel heel goed voor ons gaan zorgen.


Inmiddels ben ik 14 weken en mijn eerste broertjes gaan eerdaags al verhuizen maar wij moeten nog even een paar weken wachten. Uiteraard komt dit omdat Hailey nog iets te klein is maar Marcel en Laura gaan eerst ook nog op ‘vakantie’, geen idee wat dat is maar het schijnt een woord te zijn dat in mijn nieuwe huis dagelijks gebruikt wordt (in dit geval heeft het iets te maken met een vliegtuig en een boot). Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit precies zit en hoe dat allemaal gaat, misschien mogen Hailey en ik ook wel een keer op vakantie, zeg nou zelf dat klinkt toch best stoer;-)

Tot die tijd ga ik nog even lekker genieten bij mijn mama, tantes, neefjes en nichtjes. Zodra ik in de cattery woon dan zal ik jullie op de hoogte houden wat ik allemaal beleef middels mijn eigen blog. Er schijnen daar naast poezen namelijk ook vogeltjes en konijnen te wonen, ik ben zo benieuwd…

Wellicht is het leuk als de andere poezen zich in de tussentijd alvast even voorstellen zodat jullie ook alvast op de hoogte zijn met wie wij gaan samenwonen?

34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page