top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Wat gaat de tijd snel

Hi Furriends,


Het is alweer even geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben maar dat komt omdat het baasje en vrouwtje te druk waren om mijn blogs te plaatsen op de website. Daarom heb ik nu ook wel heel veel te vertellen….

Jullie kunnen ongetwijfeld rekenen dus het zal niet als verrassing komen als ik vertel dat ik inmiddels alweer een half jaar oud ben. En wat heb ik al een boel meegemaakt in de eerste 6 maanden van mijn leven! Ik krijg steeds vaker te horen dat ik zo gegroeid ben en er zijn zelfs mensen die mij er al zo volwassen uit vinden zien. Tot voor kort was ik toch echt nog een stuk groter en zwaarder dan mijn zusje Hailey maar afgelopen vrijdag zag het vrouwtje op de weegschaal dat we nog maar 10 gram schelen. Ik weeg 3410 gram en Hailey 3400 gram. Naast een mooie zachte vacht en een echte Ragdoll kraag hebben we inmiddels ook allebei een volle fluffy staart. Volgens de baasjes worden we met de dag mooier.


Begin vorige week kwam het baasje thuis samen met die meneer met die baard en toen hadden ze allemaal hout bij zich. Later kwam die meneer weer terug met allerlei apparaten die heel veel herrie maakten. De andere poezen waren even bang dat er iets raars zou gebeuren want de vorige keer dat die meneer met de baard er was en er iets soortgelijks gebeurde werd er iets aan de schutting bevestigd waarna zij niet meer weg konden. Na de eerste dag lag er alleen een groot vierkant raamwerk, de volgende dag zag het bouwwerk eruit als een grote piramide maar na de 3e dag stond er opeens een hele grote klimtoren in de achtertuin. En ik lieg echt niet als ik zeg dat hij echt heel erg groot is! De klimtoren bestaat uit meerdere plateaus met lekkere zachte mandjes waar we heerlijk kunnen liggen. Ook is er een loopbrug en verschillende krabattributen waar we lekker aan kunnen slopen. Vanzelfsprekend hebben we de klimtoren al even uitgebreid met elkaar getest en zoals jullie op de foto’s kunnen zien hebben we hem unaniem goedgekeurd!


Het allerleukste moment was toen ze allemaal snoepjes voor ons verstopt hadden en wij die met elkaar moesten gaan zoeken. Alleen onze 200 speelballen die vroeger in de tent lagen vallen nu een beetje in het niet onderin dit kolossale bouwwerk maar volgens de baasjes gaat dat allemaal nog goed komen. Wat mij betreft mag die man met die baard gauw weer komen want wie weet wat hij verder nog voor ons kan maken. Het is alleen een beetje jammer dat het momenteel alweer zo vroeg donker wordt buiten. Van het baasje moeten wij naar binnen zodra het donker gaat worden en vaak zijn we dan nog net lekker aan het spelen. Aan de andere kant is het ook wel erg gezellig om tegen het baasje aan op de bank te liggen als ze tv aan het kijken zijn.


Een ander belangrijk nieuwtje is dat we binnenkort gezinsuitbreiding krijgen! Het baasje is in contact gekomen met een cattery in Denemarken en over een maandje komt ‘DK Rags of Silk Pagoda Pippa’ bij ons wonen. Pippa is een sealbicolor poesje en is geboren op 19 juni. Als alles goed gaat dan zal ze 04 oktober bij ons arriveren. Zoals het vrouwtje wel eens zegt ben ik een echte goedzak. Ik ben dan ook zeker niet jaloers dat er nog een poesje bij komt. Ik hoop eigenlijk van harte dat ze erg van spelen houdt zodat Hailey af en toe achter haar aan kan rennen en met haar kan ravotten zodat ik even rust heb. Hailey is namelijk nogal een kleine druktemaker en wil altijd aandacht op de momenten dat ik net lekker aan het rusten ben en als ik dan niet direct reageer dan springt ze bovenop mij om mijn aandacht op te eisen. Stiekem zou ik het dus wel fijn vinden als Hailey mij af en toe met rust laat.


Hailey is ook een beetje boos dat alle poezen hier in huis van mij een gastblog hebben mogen schrijven en zij niet. Ze dramt continue aan mijn hoofd dat ze ook een keertje een verhaaltje wil schrijven en daarom zal zij de volgende keer aan jullie mogen vertellen hoe haar leventje eruit ziet.


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag en spreek jullie gauw weer!


Faylinn


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page