top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Hailey

Hallo Allemaal,


Mijn naam is Hailey en ik ben geboren op 23 maart in cattery Stelladolls in Oranjewoud. Op 17 juni ben ik samen met Faylinn bij Marcel en Laura komen wonen. Ik ben een sealmitted poesje alleen zijn mijn voorteentjes niet helemaal goed gekleurd. Behalve Hailey noemen ze mij hier ook wel Haileybeest of Helikopter en volgens oma ben ik een ondeugend aapje.


Faylinn, mijn zusje is af en toe iets afwachtend maar ik sta eigenlijk altijd vooraan. Ik durf alles en sta graag in het middelpunt van de belangstelling. Heeft het vrouwtje even geen aandacht voor mij dan klim ik gewoon in het gordijn of spring ik op de tafel! En als het baasje wil dat we naar binnen komen omdat het donker gaat worden dan verstop ik mij gewoon in de buxus of de hortensia. En als ze me dan roepen dan doe ik gewoon lekker of ik doof ben. Ik speel ook graag verstoppertje, soms zijn de baasjes dan wel een kwartier naar mij op zoek in huis en in de tuin en net voordat ze dan in paniek raken laat ik mij pas zien….lachen joh! Of wat dacht je van de baasjes in hun tenen bijten als zij precies op dat plekje van het bed liggen waar ik heel graag wil liggen. En had ik al verteld dat ik de filters uit de kattenbakken scheur als ik daar de kans voor krijg?


Mijn allergrootste hobby is spelen. Ik ben gek op balletjes en speelgoedmuizen en apporteer deze ook aan het baasje als ik daar zin in heb. Shadow heeft mij geleerd hoe je vlinders en vliegen moet vangen en ik moet eerlijk toegeven dat ik bijna dagelijks wel ‘iets’ vang. Toen wij hier kwamen wonen stond er een tent met ballen in de tuin, deze tent heb ik inmiddels gesloopt. Nu staat er een hele grote klimtoren waar we heerlijk op kunnen spelen en ravotten. Ook kan ik uren volhouden om met Faylinn te spelen, achter elkaar aan jagen of bovenop haar springen is zooo leuk. Soms wordt ze er wel een beetje gek van maar dan bijt ik haar gewoon in haar oor en doet ze vanzelf weer mee. En als Faylinn echt geen zin meer heeft om te spelen dan durf ik ook gerust Kitty of Shadow uit te dagen om tikkertje met mij te gaan doen. Af en toe zeggen de baasjes dat ik rustig moet doen en beter even kan slapen omdat ik veel te gek doe maar zeg nou zelf slapen kan altijd nog als ik oud en versleten ben!


Eigenlijk ben ik het er niet echt mee eens dat Faylinn een eigen blog heeft en ik niet. Maar wisten jullie dat ik altijd veel meer likes krijg op Instagram? Volgens het vrouwtje komt dat omdat mijn blauwe ogen zo mooi uitkomen in mijn donkere koppie maar volgens mij ben ik gewoon de knapste poes hier in huis. Mochten jullie het leuk vinden om ons te volgen op Instagram dan kun je ons vinden onder de naam all.about.meowt.


Maar volgens mij zag ik zojuist een mooie libelle voorbij vliegen dus ik ga eens kijken of ik die kan vangen.


Bye Bye Hailey


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page