top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Ik heb groot nieuws

Hallo Furriends,


Inmiddels is het alweer even geleden dat jullie van mij gehoord hebben maar de baasjes hadden even iets anders aan hun hoofd waardoor ze geen tijd hadden om mij te helpen met het schrijven en plaatsen van een nieuwe blog en dat terwijl ik zoveel te vertellen had….


Het belangrijkste nieuwtje is dat we sinds afgelopen donderdag een nieuw ‘zusje’ in huis hebben. Haar naam is DK Rags of Silk Pagoda Pippa en ze komt helemaal uit Denemarken! Pippa is geboren op 19 juni dit jaar in cattery DK Rags of Silk en zij is een sealbicolor meisje. Net als Hailey en mij heeft Pippa ook prachtige blauwe ogen en een heerlijke zachte fluffy vacht. Ik weet nog niet helemaal zeker of ik haar leuk vind of niet. Hailey vindt haar helemaal geweldig en ging ook gelijk met haar spelen toen ze hier los gelaten werd maar ik vind het allemaal nog een beetje raar. Je merkt dat Pippa het af en toe ook nog wel een beetje spannend vindt hier in haar nieuwe huis met 6 andere poezen die ze niet kent. Maar ondanks alles heerst er nog steeds harmonie in onze hechte groep en daar zijn de baasjes best blij mee omdat we inmiddels ook vaker met elkaar binnen zijn vanwege het slechtere weer. Ik hoop alleen wel dat Pippa snel donkerder begint te kleuren want momenteel is ze bijna net zo bruin als ik en de baasjes hebben ons al een paar keer door elkaar gehaald. Stel je toch voor dat ik straks de schuld ga krijgen als zij iets ondeugends uithaalt! Zodra zij hier iets meer gewend is mag zij zichzelf uitgebreid voorstellen in een eigen blog net als Hailey onlangs gedaan heeft.


En wat minstens zo belangrijk is om te vertellen dat is dat ik aanstaande zaterdag met de baasjes mee mag naar de poezenshow in Zutphen. Ik heb begrepen dat daar nog meer poesjes zijn en dat er mensen zijn die mij gaan beoordelen. De baasjes weten natuurlijk al wel dat ik een mooie en lieve poes ben maar de vraag is natuurlijk wat de experts van mij vinden. Het gaat in ieder geval een lange dag worden en zowel de baasjes als ik zijn heel benieuwd hoe de dag gaat verlopen, wie weet win ik nog wel een prijs! Ik zal jullie er volgende week uitgebreid over vertellen.

Maar nu moet ik eerst kijken wat Pippa allemaal aan het doen is, want uiteindelijk ben ik de oudste Ragdoll hier in huis en moet ik wel precies weten wat hier allemaal gebeurt!


Ik wens jullie een hele fijne week.


Dikke knuffel Faylinn 

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page