top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Het is weer voorbij die mooie zomer…

Hi Furriends,


Daar ben ik weer met een nieuwe update. Eigenlijk is het hier momenteel best wel rustig en gaat alles gewoon zijn gangetje alleen brengen wij de laatste weken steeds meer tijd binnen door met elkaar. De blaadjes vallen van de bomen, het regent steeds vaker, de zon is veel minder warm en het wordt ook steeds eerder donker dus wat is er nou nog leuk aan om buiten te zijn? Ik mis de warmte, het licht en de zon maar het baasje heeft uitgelegd dat het allemaal goed gaat komen. Nu is het herfst en na de herfst komt de winter. In de winter gaat het misschien nog wel kouder worden en wellicht dat er dan zelfs sneeuw komt al heb ik geen idee of ik dat wel leuk ga vinden. Maar als de winter voorbij is dan wordt het lente en dan worden de dagen langer en zal het ook weer warmer worden en vervolgens wordt het weer zomer. En zo hebben we dus 4 jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter.


Ik weet het niet helemaal zeker maar ik denk dat mijn favoriete jaargetijde toch de zomer is, lange dagen en zwoele nachten waardoor wij het grootste deel van de dag lekker in de tuin kunnen doorbrengen. Maar goed, nu is het herfst en leven we dus het grootste gedeelte van de dag met elkaar binnen en dat gaat eigenlijk best goed. Er zijn hier zoveel lekkere mandjes en andere dingen waar wij op of in kunnen liggen dat er altijd wel ergens een plekje beschikbaar is. Het vrouwtje heeft zelfs al een paar keer de verwarming aan gedaan en de sfeerhaard aangestoken om het warm en gezellig te maken. En als het dan toch zo gezellig is binnen dan kruipen we gewoon met elkaar bij het baasje en het vrouwtje op de bank om tv te kijken….prrrr!


Een voordeel van dit weer is dat de baasjes meer kleding aan hebben en weten jullie wat ons favoriete kledingstuk is? Dat zijn sokken en dan met name die van het baasje, die laat zijn sokken namelijk nog wel eens slingeren en zoals jullie weten kunnen wij apporteren. Wat is er nou leuker dan die sokken meeslepen door het hele huis of zelfs naar buiten? En dan het baasje maar zoeken waar zijn sokken gebleven zijn, dat blijft een geweldig leuk spelletje en zoals het vrouwtje dan tegen hem zegt, eigen schuld dikke bult dan had je ze maar in de wasmand moeten gooien!


Het baasje en het vrouwtje hebben het de laatste tijd ook steeds vaker over kerst en dan met name over de ‘kerstboom’. Ik heb geen idee waar ze het precies over hebben maar het schijnt dat ze twijfelen of wij wel of geen kerstboom gaan krijgen en dat dit iets met ons te maken zou hebben…. Ik vermoed dat ik er snel achter ga komen wat het is en dan zal ik jullie uiteraard uitgebreid verslag doen!


Hele fijne dag allemaal!


Dikke knuffel Faylinn 

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page