top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Pippa

Hallo poezenvriendjes,


Mag ik mij aan jullie voorstellen? Ik ben ‘DK Rags of Silk Pagoda Pippa’ en ik ben op 19 juni 2018 geboren in cattery ‘DK Rags of Silk’ in Denemarken. Op 04 oktober ben ik in hier komen wonen en inmiddels heb ik hier al aardig mijn plekje gevonden. Behalve Pippa, noemen ze me ook wel Prinses Piplala of Pippi.


Hailey is mijn grote voorbeeld en samen kunnen wij uren spelen maar ook met Faylinn kan ik het prima vinden. Ik ben een seal bicolor poesje maar ben nog niet helemaal goed gekleurd en op dit moment zien het baasje en vrouwtje mij dus nog af en toe aan voor Faylinn. Samen hebben we er inmiddels een spelletje van gemaakt om het vrouwtje af en toe om de tuin te leiden. Wij verstoppen ons dan allebei vlakbij het vrouwtje en vervolgens ga ik heel zachtjes piepen en daarna schiet Faylinn als een raket langs haar heen. En omdat dit zo snel gaat denkt het vrouwtje dan dat ik het ben en omdat ik net gepiept heb gaat ze achter Faylinn aan om te kijken wat ik mankeer. Vervolgens ren ik achter haar aan en terwijl zij op haar buik voor de bank ligt om mij te zoeken laat ik haar schrikken door bovenop haar te springen….geweldig!


Faylinn heeft me geleerd hoe ik mij het beste kan melden als ik honger heb en al tijdens de tweede week van mijn verblijf hier heeft Hailey mij geleerd dat er een luikje in de deur zit die naar buiten leidt en dat het daar nog leuker is dan binnen! Wisten jullie bijvoorbeeld dat er een hele grote krabpaal met ballenbad in de achtertuin staat? In dat bad zitten zo’n 1000 ballen en die kun je ook heel goed uit het bad op het gras gooien en laat ik dat nou net een leuk spelletje vinden! Samen met Faylinn en Hailey let ik graag op de vogels en ik heb ook al eens opgesloten gezeten in de garage maar dat was ook een beetje mijn eigen fout omdat ik achter het vrouwtje aan gegaan was en me toen verstopt had zonder dat zij dit gemerkt had. Maar het allerleukste speeltje is toch echt de grote plant in de woonkamer waar je heerlijk aan kunt hangen en in kunt klimmen (wat van het baasje en het vrouwtje natuurlijk niet mag).


Als een echte Ragdoll ben ik dol op eten en als we natvoer krijgen dan heb ik mijn bakje nog sneller leeg dan Faylinn. Maar omdat ik zo schattig ben willen Shadow of Hailey altijd nog wel wat van hun eten met mij delen. Heel af en toe heb ik behoefte aan rust en dat kan ik vinden op zolder. Daar staan meerdere koffers en helemaal achterin heb ik een heerlijk plekje gevonden om rustig te kunnen liggen. Het is alleen een beetje jammer dat Kitty dit plekje inmiddels ook gevonden heeft en ik het nu met haar moet delen.


Blijven jullie mij volgen om te zien hoe mooie Ragdoll ik ga worden?


Pootje Pippa

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page