top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Welkom 2019

Hi Furriends,


Hier dan eindelijk weer een berichtje van mij. Sorry dat het even geduurd heeft maar het baasje moest studeren voor zijn examen en het vrouwtje was een beetje grieperig en druk met haar werk dus die had ook geen tijd om mijn blog te plaatsen. Samen met de baasjes en alle andere poezen wensen wij jullie nog het allerbeste voor 2019!

Hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad? En hebben jullie nog cadeautjes gekregen? Wij hebben allemaal een nieuwe voerbak en een lekker ruikende muis van Patann Creations gekregen. Wat mij betreft mag het heel snel weer kerst zijn want ik vond het hartstikke gezellig. Alleen gebeurde er na de kerstdagen iets waar wij het niet helemaal mee eens waren. Het kattenluikje ging op slot en wij mochten niet meer naar buiten. Terwijl het buiten zo leuk was met al die knallen en kleurtjes. De allerlaatste dag van het jaar werd het nog erger, want na het avondeten brachten ze ons zomaar naar boven. Het baasje was bang dat wij zouden ontsnappen en om heel eerlijk te zijn had ik best even op straat voor het huis willen kijken, want wat daar allemaal gebeurde was reuze interessant. Maar helaas, wij moesten naar boven en achteraf snap ik dat ook wel want wat een boel knallen waren dat om 0.00 uur!


Toen het weer wat rustiger werd tegen 02.00 uur mochten we weer naar beneden en zelfs even met het baasje in de achtertuin rondlopen. En toen gingen de baasjes slapen en waren wij er wel klaar mee en hebben we de bedrading van de kerstboom doormidden gebeten zodat het vrouwtje de volgende dag gelijk alles kon opruimen. Zo kwam er heel snel een einde aan de feestdagen van 2018.


Inmiddels is alles weer normaal, de laatste dagen is het buiten een beetje koud en er zijn weer van die rare witte vlokjes uit de lucht gekomen, oftewel sneeuw. Ik probeer geregeld naar buiten te gaan maar die sneeuw is zo verrekte koud aan mijn poezelige pootjes dat ik toch liever binnen bij de warme kachel blijf. Vanwege de kou help ik op het moment zelfs het vrouwtje niet met vogels en konijnen voeren! Pippa en Hailey vinden het heerlijk buiten en kunnen samen uren in de sneeuw spelen maar ik hoop dat het weer snel warmer gaat worden zodat ik lekker in het zonnetje kan liggen en op de krabpaal en in de tuin kan spelen.


Binnenkort gaan Hailey en ik samen op stap naar Emmeloord om een echo te laten maken voor Hypertrofische Cardiomyopatie (HCM), Polycystic Kidney Disease (PKD) en Chronische Interstitiële Nefritis (CIN). HCM is een verdikking van de hartspier en PKD en CIN zijn erfelijke aandoeningen van de nieren. In Emmeloord is een dokter die gespecialiseerd is in het maken van dit soort echo’s om te kijken of wij helemaal gezond zijn. Mocht het zover zijn dan zal ik jullie hier alles over vertellen in een nieuwe blog!


Voor nu wens ik jullie nog een purrfect weekend en tot snel!


Dikke knuffel Faylinn 

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page