top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Hiep hiep hoera Faylinn 1 jaar

Hi Furriends,

Daar ben ik weer met een nieuwe update en eigenlijk heb ik dit keer best veel te vertellen. Zoals jullie wellicht gezien hebben op Facebook ben ik 19 februari alweer 1 jaar geworden en dat betekent dat ik officieel een volwassen poes ben geworden! Deze dag heb ik samen met de andere poezen, het baasje en het vrouwtje natuurlijk uitbundig gevierd.


Gelukkig is het buiten ook niet meer zo koud en schijnt alweer geregeld het zonnetje waardoor wij de afgelopen tijd alweer een paar keer lekker buiten konden spelen. Lekker klimmen in de krabpaal, ravotten in het ballenbad, vliegjes vangen tussen de planten of een lekker plekje zoeken in het zonnetje om te relaxen….I LOVE IT! Het vrouwtje heeft een paar weken geleden zelfs een echte fotoshoot met ons gedaan waarbij wij als echte modellen voor haar geposeerd hebben en het resultaat is volgens mij best goed gelukt toch?


Terwijl ik zo lekker aan het genieten was van het mooie weer gebeurde er vorige week zondagavond opeens iets raars. Het baasje was aan het werk en normaal krijgen we van het vrouwtje altijd eten voor zij naar bed gaat maar dit keer zette ze zomaar al onze voerbakjes weg! Toen het baasje een paar uur later thuiskwam en we bij hem ging bedelen kregen de andere poesjes gewoon eten maar ik moest met Pippa en Hailey mee naar boven en hij deed zelfs de tussendeur dicht zodat ik niet meer bij het eten kon komen. De volgende ochtend probeerde ik het opnieuw bij het vrouwtje maar ook zij gaf mij niks te eten en toen stond opeens de transportkooi in de woonkamer en moest ik daarin en gingen we weg met de auto. Gelukkig hoefden we niet heel ver te rijden, we bleken naar het dierenziekenhuis in Emmeloord te gaan. Daar aangekomen moesten we even wachten en toen werden we meegenomen naar een klein kamertje waar iemand eerst een deel van mijn vacht ging scheren en daarna moest ik liggen en gingen de lampen uit en toen smeerden ze iets kouds op mijn buik en gingen ze met een apparaatje daar overheen.


Eerst moest ik op mijn zij liggen en bekeken ze mijn hart en daarna moest ik op mijn rug gaan liggen en werden mijn nieren zichtbaar op een schermpje. Achteraf hoorde ik dat ze dit een echo noemen en dat ze mij met deze echo getest hebben op HCM, PKD en CIN, en zoals ik natuurlijk wel verwacht had ben ik helemaal gezond! Al met al stonden we na een klein uurtje alweer buiten en bleef er nog voldoende tijd over om weer lekker buiten te spelen maar uiteraard kreeg ik bij thuiskomst eerst een lekkere beloning.

Een paar dagen later ging de bel en kwam de postbode een hele grote doos brengen. Zoals jullie ongetwijfeld weten zijn wij gek op dozen maar dit was een hele bijzondere doos omdat hij zo lekker rook. Dat vonden wij tenminste het baasje en vrouwtje vonden hem eigenlijk heel erg stinken. In de doos zat de showset die het baasje speciaal heeft laten maken en tevens een paar leuke en lekkere cadeautjes voor ons en die wilden wij natuurlijk allemaal als eerste hebben.


En dat is gelijk mijn volgende nieuwtje:Tijdens de Pasen ga ik samen met Hailey en Pippa naar de kattenshow van Mundicat in Zutphen! Ik ben daar natuurlijk al eens eerder geweest alleen was ik toen nog maar een junior en dit keer ga ik mee doen in de open klasse en kan ik dus ook echt punten verdienen. Spannend, prrr!!! En gelukkig hoef ik dit keer ook niet alleen en gaan Hailey en Pippa mee om mij gezelschap te houden. Mochten jullie het leuk vinden om ons in het echt te ontmoeten dan kunnen jullie beide dagen uiteraard altijd langskomen om ons te bewonderen en een praatje te maken met ons personeel.


Ik wens jullie een purrfecte zondag en tot de volgende keer!


Dikke knuffel 

Faylinn

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page