top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Ole Ole, I’m a Champion!!!

Hi Furriends,


Het heeft even geduurd maar hierbij dan eindelijk weer een nieuwe blog! Misschien niet zo netjes dat ik me zolang niet gemeld heb maar om heel eerlijk te zijn had ik weinig nieuws te melden. Mijn leven gaat gewoon zijn gangetje en wij poezen krijgen hier alles wat ons hartje begeert. We hebben 2 lieve baasjes die ons voorzien van eten, drinken en heel veel liefde, een huis van 3 verdiepingen waar we ons naar hartenlust kunnen vermaken en een fantastische tuin waar we heerlijk kunnen spelen en relaxen. Kortom we hebben hier een leven als God in Frankrijk en ik kan me niet voorstellen dat jullie blij worden van al deze zoetsappige verhalen waar menig poezenbeest jaloers van zou worden. Vandaar dat ik besloten heb om deze verhalen hier maar niet te vertellen.


Maar nu heb ik weer groot nieuws dat ik uiteraard even met jullie moet delen. Ik mag mezelf vanaf nu namelijk ‘Champion’ noemen!


Het avontuur begon tijdens de Pasen. Zondags mochten Hailey, Pippa en ik al vroeg mee in de auto naar Zutphen om de paasshow van Mundikat te bezoeken. De vorige keer kwam ik nog uit in de junior-klasse (7-10 maanden) en dan tellen de punten nog niet echt mee maar dit keer was het dus echt en kon ik punten verzamelen voor een titel. Mijn doel was om 3 CAC-punten te verzamelen zodat ik de titel Champion mocht gaan dragen. Deze CAC-punten krijg je alleen als je uitgeroepen wordt als EX1, dat houdt in dat je de beste bent in jouw klasse. Uiteraard waren er deze dag ook weer heel veel mensen en poezen aanwezig. Halverwege de dag moest ik me melden bij de jury en hij was erg lovend over mij dus kreeg ik zonder problemen van hem mijn eerste CAC-punt. De rest van de dag mocht ik heerlijk in de kooi liggen samen met Hailey en Pippa.


Ook de maandag erna gingen we weer met de auto naar Zutphen om ook de 2 e showdag in Zutphen mee te maken. Weer in dezelfde kooi, veel dezelfde mensen maar dit keer wel een andere keurmeester. Deze meneer vond mij wel mooi maar vond dat ik nog heel veel babyvacht had en nog moest groeien. Hoe durft hij dat over mij te zeggen, want zeg nou zelf ik ben toch een prachtige volwassen poes? Maar goed, de baasjes en ik zien het maar als compliment, de keurmeester verwacht dus dat ik de komende tijd nog mooier ga worden dan ik nu al ben! Gelukkig gaf hij me wel mijn tweede CAC-punt en daarmee was ik al een mooi eind op weg om de titel Champion te mogen dragen!


Vorige week zondag, 19 mei was het opnieuw zover. Samen met de baasjes en Pippa gingen we naar de kattenshow in Noordwijkerhout, dit keer georganiseerd door Felikat. Dit was een twee certificaten show wat inhoudt dat er deze dag 2 keuringen uitgevoerd zouden gaan worden. De eerste keurmeester die dag was wederom lovend over mij en gaf mij mijn derde CAC-punt waarmee ik dus de titel Champion behaalde! Ik mocht dit keer zelfs terugkomen voor een nominatie keuring maar helaas besloot hij mij uiteindelijk niet te nomineren, erg jammer maar ik ging in eerste instantie voor mijn titel en die had ik na deze keuring gelukkig binnen. Daarna moesten de baasjes gauw mijn inschrijving voor de volgende keuring die dag aanpassen omdat ik daar deel moest gaan nemen in een nieuwe klasse! Vanaf dat moment was mijn volgende doel om de titel ’International Champion’ te halen en daarvoor moet ik 3 CACIB-punten te halen, waarvan eentje in het buitenland.

Uiteraard haalde ik tijdens mijn volgende keuring zonder problemen mijn eerste CACIB-punt dus de baasjes zijn super trots op mij. Ook mijn zusje Pippa heeft het super gedaan en inmiddels haar eerste 3 CAC-punten gehaald en mag zich dus ook Champion noemen. Doordat wij onze titel Champion behaalden bij Felikat en wij zelf aangesloten zijn bij Mundikat moeten de baasjes onze titels en linten nu eerst gaan aanvragen bij Mundikat vandaar dat ik deze momenteel nog niet kan laten zien maar ik beloof jullie dat we hier nog foto’s van gaan delen op sociale media! Afgelopen maandag was het weer een spannende dag want toen zijn Hailey, Pippa en ik naar de dierenarts geweest. Ik heb daar mijn laatste testen gehad en ben helemaal goedgekeurd om binnenkort op date te mogen gaan en het zou maar zo kunnen dat daar iets heel moois uit voort gaat komen…. Maar uiteraard laat de natuur zich niet dwingen dus we wachten rustig af wat komen gaat. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden als er nieuws is.


Nog een Prrr dag allemaal.


Faylinn

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page