top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Nieuws, nieuws en nog meer nieuws…

Bijgewerkt op: 4 aug. 2019

Hallo furriends,


Daar ben ik dan eindelijk weer met een nieuwe blog en ik heb eigenlijk best veel te vertellen maar door de hitte van de afgelopen tijd heb ik geen puf gehad om mij eerder te melden en bovendien ben ik ook nog uit logeren geweest, maar daarover vertel ik jullie verderop in deze blog meer. Zijn jullie inmiddels weer een beetje bijgekomen van de warmte van de afgelopen weken? Jeetje wat was het warm zeg, wij wisten af en toe van gekheid niet waar we het moesten zoeken. Het vrouwtje had op een gegeven ogenblik een ventilator in de huiskamer gezet waardoor we het daar nog een beetje uit konden houden en ’s nachts sliepen lekker beneden want boven bij het baasje en vrouwtje op bed waar we normaal zo graag liggen was het de laatste tijd veel te warm. Gelukkig is het nu weer een beetje afgekoeld, zodat we onze dagelijkse bezigheden weer hebben kunnen hervatten.


Ik begin maar direct met een vervelende mededeling: ons oudste huisgenootje Donder is een paar weken geleden toch nog volledig onverwachts overleden. Ondanks haar artrose had niemand dit zien aankomen dus was het voor ons allemaal een grote schrok dat we afscheid van haar moesten nemen. Donder zou eerdaags 15 geworden zijn en heeft een leven gehad waar menig poezenbeest jaloers op zou zijn. Beetje dubbel is het dus dat het baasje al voor Donder’s dood bezig was om een nieuw huisgenootje hierheen te halen: kater Demon! Demon is net als ik een ragdoll en is geboren in het Verenigd Koninkrijk. Hij is een lilacpoint en het is de bedoeling dat hij in de toekomst samen met ons voor het nageslacht van Cattery Happy Raggies gaat zorgen. We kijken er allemaal erg naar uit om hem te gaan ontmoeten.


Ook hebben we de man met de baard de afgelopen tijd weer geregeld gesignaleerd in en om huis. Hij is vooral bezig op onze achterkamer maar de deur zit eigenlijk altijd dicht dus we kunnen niet precies zien wat hij daar aan het doen is. Onlangs zijn er ook al meerdere hele grote dozen van onder andere Zooplus bezorgd en naar die kamer gebracht dus ik denk dat ze weer met iets bijzonders voor ons bezig zijn. Het baasje en vrouwtje zeggen dat het een verrassing voor ons is en dat we het vast erg leuk gaan vinden….ik ben benieuwd!


En dan het allerbelangrijkste nieuws: Hailey en ik zijn uit logeren geweest bij de allerliefste, leukste en knapste kater van de hele wereld! Het avontuur begon toen ik de laatste keer krols werd en we een paar dagen later beide in een mandje in de auto gezet werden en een heel eind moesten rijden. Na een lange rit in de auto werden we eruit gehaald en meegenomen in een vreemd huis met vreemde mensen en andere katten. We werden in een aparte kamer gezet samen met die kater die al snel aan gaf dat hij mij wel erg leuk en aantrekkelijk vond. Ik vond het eerst wel een beetje spannend maar gelukkig had hij geen haast en gaf hij mij voldoende tijd om hem rustig te leren kennen en binnen 2 dagen was ik helemaal ‘in love’. We hebben samen een paar hele leuke dagen beleefd en toen kwamen het baasje en vrouwtje ons weer ophalen en sindsdien voel ik mij een beetje raar. Mijn buikje voelt raar aan, mijn tepels zijn opgezwollen en ik ben zoooo moe. Baasje zegt dat ik babypoesjes ga krijgen maar het vrouwtje weet dit niet zeker en zegt dat het ook een schijnzwangerschap kan zijn. Ik weet het allemaal niet….wat denken jullie, zou het echt waar zijn, ga ik babypoesjes krijgen? Nog even geduld, de tijd zal het leren! Voor nu laat ik het hier even bij, zodra er nieuws is dan horen jullie van mij.


Ik wens jullie een fijne dag.


Faylinn

42 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Meowt
Meowt
03 ago 2019

Test bericht

Me gusta
Post: Blog2_Post
bottom of page