top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Even een update van mij

Hi Furriends,


Daar ben ik weer en misschien hebben jullie het grote inmiddels al gehoord? IK BEN ZWANGER!!! Kyle en ik krijgen binnenkort babypoesjes… Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe het met mij gaat? Nou naar omstandigheden voel ik mij wel goed, ik word steeds dikker, ben wat vaker moe, heb continue honger en de hitte van de afgelopen week vond ik ook niet erg prettig maar ja het is niet anders. Volgens het baasje heb ik de langste tijd erop zitten en duurt het niet lang meer voor de kittens geboren gaan worden. Hij moet nog een paar dagen werken en daarna is hij lekker bij mij om mij te steunen met de laatste loodjes en de bevalling. Er staat momenteel al een hele grote kist in de kamer waar hij wil dat ik mijn kittens in ga krijgen maar persoonlijk lijkt de schoenenkast van het vrouwtje mij een betere plek. Voor de zekerheid hebben ze die vanmiddag dus ook maar leeggehaald. Mijn poezenvrienden hier in huis vinden het allemaal een beetje raar. Ik heb momenteel niet zoveel fut om met ze te spelen en lig schijnbaar af en toe in de weg. Daarom heb ik Hailey de opdracht gegeven om ze af en toe allemaal mee naar buiten te nemen zodat ik rust heb. Al moet ik toegeven dat het soms ook wel fijn is als Hailey mij een lekker poetsbeurt geeft of als het baasje zachtjes mijn dikke buikje kriebelt.


Demon is inmiddels ook aardig ingeburgerd hier. Hij is een echte kerel die veel kattenkwaad uithaalt en vrij wild kan spelen en wisten jullie dat hij ook heel erg kan stinken😉. Jagen kan hij als de beste en hij probeert ons ook al een beetje te veroveren maar daar zijn wij dames nog niet echt van gediend. De enige die momenteel valt voor zijn charmes is het vrouwtje. Haar heeft hij al volledig om zijn kleine pootjes gewonden! Binnenkort zal Demon zich hier even uitgebreid voorstellen.


Ook de deur van de achterkamer boven is weer open nadat de baasjes en de man met de baard daar heel druk in bezig geweest zijn. Wij hebben nu ons eigen katten speel- en klimparadijs! Het is er zo leuk, met een mooie krabpaal en planken aan de muur zodat we bovenop de kast kunnen klimmen om daar heerlijk te slapen. Daarvandaan heb je ook nog eens een prachtig uitzicht naar buiten en had ik al gezegd dat het zonnetje er ’s morgens zo lekker schijnt? Ook zijn er een heleboel lekkere mandjes en lig plekken waar we volop kunnen relaxen. Een top idee dus weer van het baasje! Alle katten vinden deze kamer helemaal geweldig en brengen daar veel tijd door maar ik ben slim, want nu iedereen daar heen gaat om te slapen en te relaxen heb ik de benedenverdieping voor mezelf alleen! Snappen jullie hem?


Nou lieve vriendjes en vriendinnetjes, ik ben er voor vandaag weer even klaar mee en vind het tijd om weer even een tukkie te gaan doen op de bank. Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder en tot gauw!Pootje Faylinn
51 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page