top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Nieuws, nieuws en nog meer nieuws….

Hallo Furriends,


Daar ben ik weer na een hele lange tijd en wat heb ik het druk gehad de afgelopen maanden met mijn 3 bengels Nala, Mufasa en Kiara. En dan ook nog de feestmaand, waardoor ik totaal geen tijd heb gehad om jullie te voorzien van een update. Maar inmiddels heeft Mufasa het ouderlijk huis verlaten en redden mijn meiden zich prima zelfstandig dus heb ik weer wat meer tijd voor mezelf en voor jullie.


De baasjes hadden al vrij snel besloten dat Nala vanwege haar mooie gezichtstekening hier mocht blijven wonen. Omdat Kiara vrij licht van kleur is dachten ze hier dat ze net als ik ‘chocolate’ van kleur zou zijn maar na een DNA-test bleek dit uiteindelijk toch ‘seal’ te zijn net als Nala en Mufasa. Daarnaast heeft ze natuurlijk net als ik tabby-streepjes en nadat de test uitwees dat ze ook nog eens verdunning en chocolate draagt was de keuze vrij logisch dat ook zij hier zou blijven wonen wat we natuurlijk allemaal erg gezellig vinden.


Nala heeft ondertussen al geleerd hoe het kattenluikje werkt en vindt het heerlijk om buiten tikkertje te doen met de andere katten. Vooral met Demon is ze hele dikke vrienden en samen kunnen ze uren spelen. Kiara moet nog wat meer les krijgen in de werking van het kattenluikje maar heeft buiten inmiddels ook ontdekt. Zij is echter minder impulsief dan haar zus en schijnt het erg goed te kunnen vinden met Pippa al spelen zij samen wel iets rustiger. De komende maanden staat er voor ons drieën niet veel spectaculairs op het programma dus ik hoop dat het snel mooi weer gaat worden zodat we heerlijk samen kunnen chillen en spelen in de tuin.


Volgende week zondag ga ik samen met mijn meiden en Demon mee naar de kattenshow in Wijchen. Ik hoop daar natuurlijk een CACIB-punt te halen en de baasjes zijn heel benieuwd wat de keurmeester van mijn meiden vindt. Ik vind dat niet zo spannend want mijn meiden zijn natuurlijk de mooiste en de liefste van de hele wereld! Demon zal die dag voor de eerste en de laatste keer gekeurd worden als junior met zijn 5,3 kg……die dikzak, hihihi. Hij gaat dus vooral mee voor de gezelligheid 😊. Daarna ga ik maart samen met Demon, Pippa en de baasjes helemaal naar Denemarken voor een kattenshow waar ik uiteraard hoop de titel ‘International Champion’ te behalen. Volgens Pippa is het daar erg mooi maar is het wel een heel eind rijden in de auto....zucht. Tot aan de zomer zal ik dan samen met mijn meiden en Demon nog geregeld een show bezoeken en verder ga ik heerlijk genieten van mijn luie kattenleventje.


Mijn zusje Hailey zal tijdens haar volgende krolsheid op date gaan bij een mooie heer en dan hopen we natuurlijk dat zij van het voorjaar kittens gaat krijgen (mits de natuur meewerkt uiteraard). Na de show in Denemarken zal Pippa ook op date gaan en wellicht dat zij dan begin van de zomer ook kittens krijgt! Demon zal over een paar maanden zijn eerste verjaardag vieren, feestje!!! Ik heb hem nog maar niet verteld dat hij daarna naar de dierenkliniek in Emmeloord moet voor een echografie. Wellicht dat ik dan later in het jaar wel een keer met hem op date ga maar dan moet hij eerst nog wel even op fitness want ik val op gespierde katers. Gelukkig heb ik nog even om daarover na te denken want de baasjes hebben eerst nog geen nieuw nestje voor mij gepland. Ik kijk eerst uit naar een lange en mooie zomer waarin ik heerlijk kan relaxen in de tuin en daarna zullen we wel weer verder zien 😉.


En dan hebben we natuurlijk nog de baasjes, in de kattengangen heb ik gehoord dat ze plannen maken om het huis en de tuin nog katvriendelijker voor ons te maken maar daarover zal ik pas vertellen als deze plannen iets concreter zijn.

Zoals jullie kunnen lezen staat er hier heel veel te gebeuren de komende tijd waar ik jullie uiteraard van op de hoogte zal houden. Maar nu ga ik eerst eens kijken wat mijn kleine meisje Nala allemaal aan het uitspoken is buiten met die dikke kater en dan zal ik Demon direct achterna zitten om zich eindelijk eens officieel aan jullie voor te stellen want hij woont hier alweer bijna een half jaar en hij is nog te lui om even een leuke blog voor jullie te schrijven….


Tot gauw, furriends!

Pootje Faylinn


P.s. Vinden jullie ook dat ik op Al Bundy (Married with Children) lijk? Volgens de baasjes is dit een familietrekje wat ik geërfd heb van de kant van mijn moeder…

168 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page