top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Demon

Hallo allemaal,


Mijn naam is Pearldolls Demon en ik ben op 16 april 2019 geboren in Groot Brittanië. Inmiddels woon ik alweer bijna een jaar in Swifterbant. Dan vragen jullie je vast af waarom ik me nog niet eerder officieel voorgesteld heb maar daar heb ik een hele goede verklaring voor. Deze blog is officieel van Faylinn, ook wel ´The Boss´ genoemd hier in huis en die naam heeft ze niet voor niks. Mevrouw denkt hier namelijk alles te kunnen bepalen. Als je net lekker ligt te slapen in een bepaald mandje dan wil mevrouw ook precies in dat mandje liggen. Of als de baasjes niet snel genoeg zijn met eten geven dan tikt ze heel subtiel spullen van tafel net zolang tot ze aandacht en eten krijgt. En laten we zeker het voorbeeld niet vergeten dat er een deur niet ver genoeg open staat in haar beleving, dan blijft ze net zo lang miauwen tot iemand de deur verder opent voor haar terwijl ze het ook prima met haar eigen pootjes zou kunnen doen want daar zijn ze natuurlijk gewoon voor gemaakt. Nee Faylinn is nou niet bepaald mijn beste vriendin en omdat zij mij achterna zat voor deze blog heb ik het lekker uitgesteld!


Maar goed, deze blog gaat over mij en niet over Faylinn dus ik zal weer even terugkomen op mezelf. Ik ben een hele lieve en rustige lilac point kater met prachtige blauwe ogen en een heerlijke fluffy vacht. Mijn allergrootste hobby is knuffelen en dan het liefste met het vrouwtje of met mijn allerbeste vriendinnetje Nala. Ook de eigenschap luieren beheers ik als de beste en dan het liefste in de tuin, op de bank of op het grote bed. Ik doe dit ook het allerliefste op mijn rug met 4 poten de lucht in. De baasjes vinden dit altijd een beetje gek en gaan er vaak foto´s van maken maar zo ligt het nou eenmaal lekker. En dan Nala, wat is dat een schatje! Ik kan me nog heel goed herinneren dat ze een babypoesje was en ik haar voor de allereerste keer zag. Ze was natuurlijk nog maar heel klein en ik was zelf op dat moment ook nog maar een kitten maar voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Ik kon uren voor de ren naar haar liggen kijken en toen ze eindelijk los in de kamer mocht lopen heb ik haar gelijk verovert en sinds dat moment zijn we BFF´s. Samen spelen, samen eten, samen slapen, eigenlijk doen we alles samen. Ik bedenk me ineens dat Faylinn misschien wel gewoon jaloers op mij is dat haar dochter Nala en ik zo dik bevriend zijn? En ik moet ook wel een beetje toegeven dat ik Nala misschien wel dingen heb geleerd waar Faylinn niet zo blij mee was. Ze vond Nala als kitten zelfs zo ondeugend dat ze haar snorharen eraf beet! Nala is ook nergens bang voor en altijd vrolijk en blij, als je haar ziet gaat de zon schijnen.


Ik ben in de cattery komen wonen als dekkater en er wordt dus van me verwacht dat ik hier in de toekomst voor nageslacht ga zorgen. Op dit moment heb ik daar nog helemaal geen zin in al heeft Faylinn al wel een paar keer iets bij mij geprobeerd. Ze gaat dan luid miauwend voor me liggen met haar kont in de lucht en op dat moment maak ik dan dat ik wegkom. Kittens vind ik overigens geweldig al is het baasje soms bang dat ik te wild met ze wil spelen maar ik begrijp heus wel dat ze nog maar klein zijn hoor. Op dit moment lopen de 6 kittens van Hailey los in huis, die zijn nu ruim 13 weken en dat is een heerlijke leeftijd om mee te ravotten en ze dingen te leren. Uiteraard zou ik zelf ook best wel kittens willen hebben. Maar ja, kittens met Faylinn? Daar moet ik nog even goed over nadenken hoor! Misschien dat ik ook nog wel even wacht en dan gewoon voor kittens met Nala of Kiara ga, die zijn allebei ook wat meer van mijn eigen leeftijd. Bovendien kan ik de komende tijd ook nog even rustig oefenen als suikeroompje want wisten jullie al dat Pippa zwanger is? Begin september worden de kittens van haar en Kyle verwacht. De kittens van Hailey zullen dan als het goed is allemaal verhuisd zijn met uitzondering van Miss Bianca (Missy) die blijft gezellig bij ons wonen.


Maar goed, we zullen wel zien hoe het allemaal gaat lopen en als ik papa ga worden dan horen jullie het natuurlijk vanzelf!

Geniet de komende dagen van het mooie weer maar pas wel goed op in de zon en zorg dat jullie voldoende drinken. Nala en ik hebben alvast een heerlijk plekje onder een struik gevonden in de tuin waar we heerlijk kunnen vertoeven tijdens de warmte.


Dikke knuffel Demon

156 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page