top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Daar ben ik weer

Hallo Furriends,


Hierbij weer eens een berichtje van mij want het is best alweer even geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben. Inmiddels is de zomer voorbij en is de herfst begonnen. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen zitten wij weer lekker warm binnen bij de verwarming. Ondertussen hebben de baasjes de grote volière afgebroken en zijn ze druk met het verbouwen van de tuin. Geen idee wat ze nu allemaal weer aan het doen zijn zolang ze maar zorgen dat wij er weer heerlijk kunnen chillen volgend jaar als het weer mooi weer gaat worden.


De vorige keer vertelde ik over de 6 kittens van mijn zusje Hailey, wat een druktemakers waren dat zeg. Jullie willen niet weten hoe blij ik was toen die eindelijk waren opgehoepeld! En net toen ik dacht dat de rust weer helemaal wedergekeerd was en ik weer lekker rustig kon chillen op de bank zonder constant gestoord te worden bleek Pippa kittens te hebben gekregen. Hoe kunnen de baasjes mij dat nou aan doen? En zeg nou zelf, de enige echt leuke kittens dat zijn toch die van mij want anders hadden de baasjes niet mijn Kiara en mijn Nala gehouden toch? Van Hailey haar nestje mocht alleen Miss Bianca, oftewel Missy blijven en met haar kunnen ik en mijn meiden het gelukkig erg goed vinden. Het enige nadeel is dat Missy net als ik van lekker eten houdt en dat ik dus niet meer de enige ben die na een lekkere maaltijd alle bakjes wil uitslikkeren! De kittens van Pippa heb ik nog niet persoonlijk ontmoet maar het schijnen een jongen en een meisje te zijn met de namen Toulouse en Marie.


Tja en wat moet ik dan verder nog vertellen? Nou ja eigenlijk is er nog wel iets dat ik met jullie moet delen maar ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Het begon allemaal op een lange zwoele nazomeravond toen ik met Demon op date ging.... Ik zal hierover niet in details treden maar het feit is dat ik sindsdien flink gegroeid ben en dat er hier in huis gezegd werd dat ik waarschijnlijk weer zwanger zou zijn. Afgelopen week ben ik bij de dierenarts geweest en een röntgenfoto heeft bevestigd dat ik inderdaad weer kittens ga krijgen! Deze keer zullen mijn kittens de kleuren chocolate of lilac hebben en omdat ik tabby ben is het mogelijk dat ik dit ook aan mijn kittens door zal geven.


To be continued....

199 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page