top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Hallo vriendjes en vriendinnetjes


Hi Furriends,


De afgelopen tijd heb ik vaak de vraag gekregen waarom ik jullie geen updates meer geef over het leven hier in huis dus dat wil ik graag even toelichten. Ik heb namelijk genoeg te vertellen hoor en vraag geregeld aan het baasje of hij weer eens een update van mij wil plaatsen maar hij is daarvoor gewoon te druk. Maar ik heb goed nieuws voor jullie want sinds kort weet het vrouwtje ook hoe ze dingen kan toevoegen op de website dus we hebben afgesproken dat zij mij vanaf nu gaat helpen om mijn nieuws weer met jullie te delen! Dat is nog eens een leuk nieuwtje toch?


Tja en waar ga ik nu dan eens beginnen met mijn verhaal… De laatste keer was ruim 9 maanden geleden en toen vertelde ik dat ik weer kittens zou krijgen. Niet lang daarna ben ik bevallen van 5 prachtige fluffy ragdolletjes die natuurlijk weer de allermooiste en de allerliefste waren. Ondanks dat de baasjes anders beweren deden ze nooit iets wat (van mij) niet mocht en ze hebben ook niks (belangrijks) gesloopt. Inmiddels zijn ze alweer enige tijd gelukkig bij hun nieuwe personeel en ook daar halen ze nooit kattenkwaad uit want ik ben nou eenmaal de beste opvoedster van de hele wereld.


Vlak voordat mijn kittens gingen verhuizen kreeg ik opeens een nieuwe titel van de baasjes: OMA!!!! Hoe komen ze erbij, ik ben nog maar 3 jaar en een jong bloempje dus ik heb ze gelijk even duidelijk gemaakt dat ze mij absoluut niet zo mogen noemen! Maar goed, mijn mooie knappe meiden zijn inmiddels dus ook allebei mama geworden. Nala van 1 kitten en Kiara van 6 kittens en samen hebben ze het super gedaan voor de eerste keer. Ik ben echt zo trots als een pauw op mijn schatjes! Overigens zijn deze kittens inmiddels ook alweer gelukkig in hun nieuwe huisjes.


Oja, hadden jullie al gehoord dat Pippa en Demon ondeugend zijn geweest terwijl de baasjes druk waren met mijn bevalling? Terwijl ik druk was met het opvoeden van mijn schatjes en mijn meiden ook al allebei zwanger waren is madam Pippa gewoon totaal onaangekondigd bevallen van Lucky Lady! Dat was wel even schrikken en stressen hier in huis maar gelukkig is ook dit allemaal goed gekomen en Lucky Lady woont inmiddels samen met mijn Zuma en Chase bij hele lieve mensen.


En dan is er natuurlijk nog mijn zusje Hailey, die heeft momenteel 6 kittens hier rondlopen maar ik mag me niet bemoeien met de opvoeding. Ze doet het helemaal alleen samen met haar dochter Missy. Uiteraard zie ik een heleboel verbeterpunten maar als ze niet wil luisteren dan zoekt ze het maar lekker uit. Nog een paar weekjes en dan gaan er 5 van de 6 kittens verhuizen en als het goed is breekt er dan weer een rustige periode aan. Alleen Jessie zal gezellig bij ons blijven wonen.


Hebben jullie overigens al gezien hoe mooi onze tuin geworden is? Baasje is weken bezig geweest samen met Wimmie en Henri om alles zo mooi te krijgen en de man met de baard heeft onze krabpaal een prachtige metamorfose gegeven. Vrouwtje heeft allemaal nieuwe planten uitgezocht en die een mooi plaatsje gegeven in de tuin en we hebben een nieuwe schuur met overkapping waaronder een heerlijke loungebank staat. In eerste instantie was het de bedoeling dat de baasjes hier veel plezier aan zouden beleven maar inmiddels hebben wij de bank al toegeëigend en alleen als de baasjes heel lief zijn dan willen we een klein stukje van de bank met ze delen.


En we hebben nog iets nieuws gekregen alleen weet ik nog niet of we daar nou zo blij mee moeten zijn... Vrouwtje heeft namelijk van de voorkant van de garage een ´Spa en Beautycentrum´ voor katten laten maken. Nou ja, tegen ons zegt ze dat dit een ´Spa en Beautycentrum´ is maar eigenlijk is het gewoon een kattentrimsalon. We moeten nu allemaal geregeld met haar mee om nagels te knippen en om gekamt te worden. Dit kan ze overigens wel heel goed en ze heeft ook lekkere snoepjes in de trimsalon dat is dan wel weer een voordeel. Volgens haar kan ze op deze manier onze vachten nog beter onderhouden maar eigenlijk heb ik dat allemaal helemaal niet nodig want ik ben gewoon al knap van mezelf natuurlijk! Overigens mogen er op afspraak ook vreemde katten bij het vrouwtje in de trimsalon komen hoor dus als je een ander kapsel nodig hebt dan moet je jouw personeel gewoon even een afspraak met ons vrouwtje laten maken ;-)


De kattenshows zijn zo langzaamaan ook weer begonnen dus met een beetje geluk mag ik mezelf binnenkort dan eindelijk ´International Champion´ noemen! Aan de andere kant is het minder leuk dat de andere katten hier in huis nu ook titels kunnen gaan halen want dat betekent dat de kans groot is dat ik hier binnenkort concurrentie ga krijgen. Maar ongeacht wat al die keurmeesters ook zeggen ik ben en blijf gewoon de allermooiste, allerliefste en allerknapste dame hier in huis natuurlijk.


Tot gauw,

Knuffel van Faylinn


62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page