top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Boos

Hallo Furriends,


Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen: Ik ben BOOS! Boos op het baasje en het vrouwtje! En nu willen jullie natuurlijk weten waarom? Nou omdat ze zonder mij naar een kattenshow in België zijn geweest! Hoe durven ze me dat aan te doen? Nadat tot twee keer toe de internationale show waar ik mijn laatste punt voor mijn internationale titel kon behalen niet door kon gaan had ik verwacht dat ik toch wel de eerste zou zijn die mee zou mogen naar een buitenlandse show. Maar helaas, ze gingen dus zonder mij en namen beide katers en Pippa mee. En het allerergste is dat Pippa nu de allereerste kat hier in huis is die de titel International Champion draagt. Ik heb zelfs gehoord dat Demon inmiddels al gelijk staat met mij dus de kans is groot dat hij ook eerder dan mij zijn internationale titel heeft. Terwijl ik de eerste ragdoll hier in huis was, ik ging als eerste (en enigste poes) met de baasjes mee naar show en ben bovendien de allerliefste, allerslimste en allerknapste kat hier in huis en dan nemen ze me nu gewoon niet mee. Pfff, ik weet zeker dat ik al die andere katten in België omver had geblazen met mijn schoonheid maar ja dat snappen die domme baasjes van mij nou eenmaal niet. Nu moet ik wachten tot de volgende buitenlandse show en dat is zo gemeen!


Gelukkig snapt mijn lieve Kiara mij wel, sinds haar kittens verhuisd zijn komen we weer steeds meer tot elkaar en samen kunnen we uren lekker luieren op de bank. En dan is er nog Toulouse…. dat is eigenlijk ook best wel een lekker ding! Heel raar maar iedere keer als ik hem zie dan denk ik aan mijn eerste grote liefde ´Kyle´, de papa van Nala en Kiara. Af en toe geven we elkaar stiekem een kusje of een likje als het baasje niet kijkt en als ik naar Toulouse zijn mooie blauwe ogen kijk dan voel ik zelfs al een beetje kriebels in mijn buik. Ik sluit dan ook niet uit dat hij de papa van mijn volgende kittens gaat worden. Maar eerst moeten we binnenkort allebei naar Emmeloord voor een echo van hart en nieren. Het baasje en vrouwtje willen eigenlijk dat we nog een paar maanden wachten omdat ze even rust willen maar ik weet niet of ik dat wel kan hoor…. de tijd zal het leren ;-)


Maar nu ga ik weer even een dutje doen in mijn nieuwe zachte mandje. Hebben jullie al gezien wat een mooie mandjes en kussentjes de baasjes voor ons besteld hebben bij Cat-Walk? Nou die liggen net zo lekker als ze eruit zien! Uiteraard heb ik alle plekjes als eerste even uitgebreid getest en uiteindelijk besloten dat het lekkere zachte mandje onder het glazen tafeltje mijn persoonlijke plekje gaat worden. Eigenlijk wil ik dit fijne plekje ook niet met andere katten delen al zou ik eventueel voor Kiara natuurlijk wel een uitzondering maken.


Pootje Faylinn


88 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page