top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Shadow

Ik ben Shadow en ik ben in 2016 als 8 weken oude kitten samen met mijn zusje Spyro bij Marcel en Laura in Swiftercity komen wonen. Omdat ik voornamelijk wit ben met een paar zwarte en bruine vlekken noemen ze me ook wel Witje. Ik ben een heel lief en aanhankelijk poesje en hou ervan om lekker te knuffelen. Gezellig bij het vrouwtje op de bank liggen in een onmogelijke pose of heerlijk in haar armen kruipen als ze ligt te slapen… daar hou ik van! Ook help ik haar graag bij het voeren van de konijnen en de vogeltjes of met haar werk.


Verder ben ik hier in huis de allerbeste jager, zelfs Kitty en Spyro krijgen les van mij. Broodjes, takken, vliegen, vogels, vlinders, muizen, mollen, kikkers, ik weet zelfs een adresje waar je verse (goud)vis kunt krijgen of wat dacht je van een lekkere kippenpoot! Helaas zijn de baasjes er iets minder blij mee en hebben ze onlangs de tuin afgezet waardoor ik niet meer altijd op jacht kan. Nu moet ik wachten tot er iets voorbij komt in onze eigen tuin maar zodra er iets komt dan ben ik er als eerste bij.

Omdat ik zo’n lief poesje ben verwachten de baasjes niet dat ik problemen ga geven als er hier nieuwe poesjes komen wonen. Lekker ravotten in de speeltunnels of het ballenbad of samen warm in een mandje, ik kijk er alvast naar uit!

26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page