top of page
  • Foto van schrijverMeowt

2021.. wat een jaar!

Hallo Furriends,


Daar was ik weer met een nieuwe update! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en dat iedereen (nog steeds) gezond is? We naderen alweer het einde van het jaar en wat is er weer veel gebeurd. De baasjes zijn druk geweest met het realiseren van een trimsalon die inmiddels ook geopend is, onze tuin is volledig katproof gemaakt en er zijn nog wat andere klusjes in en om huis gedaan. Pippa, Demon en Toulouse zijn inmiddels International Champion en Kiara en Missy dragen net als ik de titel Champion. Helaas staat de wereld op dit moment weer helemaal stil vanwege dat stomme virus maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij volgend jaar ook de titel International Champion mogen behalen!


Dit jaar zijn er 4 nestjes met in totaal 14 Happy Raggies geboren en begin van het jaar woonden mijn lieve Chase, Rocky, Zuma, Skye en Rubble natuurlijk ook nog bij mij. Voordat zij gingen verhuizen kwam als grote verrassing Lucky Lady ter wereld en niet lang daarna beviel Nala van Clover en zette Kiara maar liefst 6 kleintjes op de wereld: Marty, Alex, Melman, Julian, Gloria en Gia. Toen hadden de baasjes het dus echt wel even druk met ons en het kleine grut. Toen het bijna tijd was voor deze kittens om te gaan verhuizen werd ik ook nog tante van de 6 kittens van Hailey: Dolly, Buzz, Bo Peep, Trixie, Bonnie en Jessie. De eerste 5 van dit rijtjes zijn ook verhuisd maar Jessie is hier blijven wonen en ik moet zeggen dat we daar zo af en toe wel iets mee te stellen hebben hier in huis want wat kan die kleine meid ondeugend zijn! Gelukkig hebben alle andere kittens ook een liefdevol en fijn huisje gekregen en wat vinden wij en de baasjes het leuk als hun nieuwe personeel een update of foto´s met ons deelt. We hopen van harte dat ze dit ook in 2022 blijven doen!


Jullie zaten vast ook allemaal te wachten op een mooie kerstshoot van ons. Helaas voor jullie had het vrouwtje even andere dingen aan haar hoofd waardoor het haar niet gelukt is om ons allemaal mooi in kerstsfeer op de foto te zetten en hier een mooie kerstkaart van te maken. Het vrouwtje beloofd dat ze het in 2022 goed met jullie zal maken. Persoonlijk vind ik het niet zo erg dat dit niet gelukt is, lekker rustig als ik niet de catwalk op hoef! Al hou ik mijn hart vast omdat er voor haar een heel groot cadeau onder de kerstboom ligt waarvan het baasje beweert dat ze daarmee nog mooiere foto´s van ons kan gaan maken. Ik ben benieuwd maar verwacht dat ik binnenkort weer als meowdel moet gaan fungeren.


Ook krijgen de baasjes al weer geregeld vragen wanneer er weer kittens verwacht gaan worden. Ik probeer inmiddels al enige tijd Toulouse om mijn pootjes te winden maar tot op heden heeft hij nog niet zoveel interesse in mij en ook niet in Missy en Hailey dus jullie zullen nog even geduld moeten hebben. Demon en Nala hebben het wel heel gezellig samen maar ook daar verwachten we de komende tijd nog geen kittens te mogen verwelkomen. We vragen jullie dus nog even geduld te hebben, zodra er nieuws is zullen de baasjes dit uiteraard met jullie delen.


Voor nu wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2022!


Pootje Faylinn


57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page