top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Ouwe taart

Bijgewerkt op: 21 jun. 2022

Hallo furriends,


Het heeft even geduurd maar daar ben ik dan weer met het laatste nieuws uit de cattery! Zoals jullie vast wel meegekregen hebben mag ik mij sinds een paar maanden dan toch eindelijk een International Champion noemen, evenals mijn dochter Kiara. Dat het zolang geduurd heeft voor ik deze titel ontving kwam natuurlijk enkel en alleen door de baasjes die mij niet mee wilden nemen naar shows. Zelf zeggen ze dat de corona de schuld is maar ik weet natuurlijk wel beter….


In één van mijn eerdere blogs had ik jullie al verteld dat ik mijn oog had laten vallen op Toulouse die mij zoveel aan Kyle, de knappe papa van Nala en Kiara deed denken en dat ik mijn best deed om hem om mijn pootjes te winden zodat we samen mooie (tabby) bicolour kittens konden krijgen. Nou inmiddels kan ik zeggen dat ik he-le-maal klaar met hem ben! De afgelopen maanden heb ik alles uit de kast getrokken om hem te verleiden maar ondanks al mijn inspanningen is het me niet gelukt om hem te versieren. Zelfs als ik mijn staart voor hem in de lucht deed, mijn kont omhoog stak en aan de voorkant onder hem schoof maakte hij dat hij weg kwam. Ik heb alles geprobeerd om de vonk over te laten slaan maar het lijkt erop dat hij mij gewoon echt niet wil. Volgens het baasje valt hij meer op een ´groen blaadje´ en schijn ik onder de noemer ´ouwe taart´ te vallen. Ik Stelladoll´s Faylinn, een ouwe taart, hoe durft hij het te zeggen!!! Ik ben net 4 jaar geworden, dat is nog maar net volwassen en bij lange na nog niet oud. Gelukkig wist Demon wel hoe hij met een echte dame om moest gaan en dus ben ik nu voor de 2e keer zwanger van Demon. Over een paar weken hopen we samen weer een nestje mooie en gezonde kittens te mogen verwelkomen. Vorige week ben ik al even met het baasje en vrouwtje bij de dierenarts geweest om een echo te maken en daar zagen ze in ieder geval 5 (misschien zelfs 6 of nog meer) bewegende vruchtjes. Ik heb inmiddels al een heel buikje en hoop dat het de komende tijd niet zo extreem warm gaat worden anders gaat het wel erg zwaar voor mij worden. Het voordeel van zwanger zijn is dat je iedere keer lekkere hapjes krijgt en de hele dag mag luieren. Of deed ik dat normaal ook al de hele dag luieren? Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om straks weer gezellig bij baasje en vrouwtje op de kamer te slapen en dan is het helemaal leuk als ze van plek wisselen zodat het baasje gezellig naast de werpkist ligt.


Maar ik zie dat het baasje op de bank gaat zitten dus het is de bedoeling dat ik hem kom vergezellen. Ik spreek jullie gauw.


Pootje Faylinn54 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page