top of page
  • Foto van schrijverMeowt

It´s beginning to look a lot…..


Hallo Furriends,


Hier weer een berichtje van mij. Inmiddels zijn mijn kittens allemaal verhuisd en heb ik mijn pootjes weer helemaal vrij en kan ik doen en laten wat ik zelf wil. Het zijn een paar hele hectische maanden geweest voor ons en ik denk dat ik namens ons allen spreek dat we heel blij zijn dat de rust weer een beetje wedergekeerd is.


Zoals wellicht niet iedereen weet zijn de baasjes tussen alle nestjes door de afgelopen 2 jaar ook flink aan het klussen en verbouwen geweest. Zo hebben we naast de tuin en de trimsalon ook nieuwe kozijnen boven en beneden gekregen, is de tussendeur vervangen, heeft de keuken een kleine update gehad, de gang, overloop en zolder zijn gestuct en geschilderd en beide trappen zijn gerenoveerd. Maar het hoogtepunt is 2 maanden geleden geplaatst: een buitenkamer/serre!!! Hierdoor kunnen de baasjes vanaf nu droog in de bijkeuken komen maar wij hebben er ineens een leefruimte van ruim 20 m2 bij gekregen. En dan heeft het baasje ook nog een enorm klimmeubel voor ons in die ruimte gezet, echt een plaatje! Hij is zo groot, we passen er bijna met zijn allen op/in als we dat zouden willen. De mandjes zijn super diep en lekker zacht en hij staat ook nog eens op een ideale plek achter glas zodat we er, zodra het zonnetje maar een klein beetjes schijnt, heerlijk kunnen relaxen. Ja ja, Kerstmis valt vroeg voor ons dit jaar 🙂


En over Kerstmis gesproken, staat bij jullie die boom met gekleurde ballen alweer in de woonkamer? Hier moeten we nog even geduld hebben tot Sinterklaas geweest is maar de baasjes proberen al wel een beetje sfeer in huis te maken. Zo staat de sfeerhaard hier al weer geregeld aan en is het wandbord alweer ingericht in winterse sferen en ook zijn de eerste kerstfilms weer op tv geweest. En niet geheel onbelangrijk om te vermelden dat het vrouwtje dit jaar weer mooie kerstfoto´s van ons gemaakt heeft….hoe en wat houden we nog even geheim maar hou zeker social media in de gaten daar gaat ze vast het één en ander delen. Buiten is het natuurlijk ook weer vroeg donker en vorige week heeft het zelfs weer voor de eerste keer gevroren. Brrr toen was het koud buiten….maar gelukkig doen de baasjes dan binnen lekker de verwarming aan en zijn er in de woonkamer ook heel veel fijne warme plekjes om te relaxen dus met ons hoef je geen medelijden te hebben.


Wat mij betreft mag de kerst beginnen ik ben er al helemaal klaar voor! Ik wil jullie alvast een hele goede decembermaand toewensen en zal me vast en zeker weer melden in 2023.


Pootje Faylinn


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ouwe taart

Post: Blog2_Post
bottom of page