top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Weer even een update....

Hallo Furriends,


Hier weer even een update over het leven hier in de cattery. Eigenlijk verloopt alles hier wel redelijk rustig en heb ik niet zoveel te melden. De baasjes zijn zoals gewoonlijk druk, druk, druk en wij katten leven gewoon ons normale katten leventje.


Onze vrouwelijke hooman is nog steeds bezig met haar studie en hoopt zich over een paar maanden Feline Welzijns Coach te mogen noemen. Wat een moeilijk woord is dat hè? Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat ze dan ook jullie hoomans en alle andere katteneigenaren kan informeren hoe ze het welzijn van hun kat kunnen verbeteren zodat er nog beter voor ons katten gezorgd kan worden. Daarnaast runt ze natuurlijk ook nog de trimsalon waar naast een groot deel van de Happy Raggies die hier geboren zijn ook steeds meer andere katten langskomen voor een trimbehandeling. Ook heeft ze onlangs een workshop gedaan met allerlei handelingen die de namen van dieren hebben, zoals: Tarantula, Racoon en Clouded Leopard. Beetje gekke namen maar ik moet zeggen dat ik het niet zo erg vind als ze op mij wil oefenen want dat voelt eigenlijk best wel fijn. Missy, Jessie en Angel mochten zelfs met haar mee naar deze workshop en eerlijk gezegd ben ik best wel een beetje jaloers op ze want achteraf had ik ook best mee gewild! En dan is er natuurlijk ook nog onze mannelijke hooman, die is ook iedere keer druk maar dan vooral met zijn werk en allerlei werkzaamheden op de computer. Samen zijn ze ook met iets bezig maar daar doen ze nogal geheimzinnig over, het heeft iets met Meowt te maken maar ze zeggen nog niet wat het is maar daar ga ik nog wel achter komen hoor en dan ga ik het hier ook zeker delen!


Gelukkig worden de dagen weer langer en wordt het weer ook eindelijk iets beter dus kunnen we weer vaker lekker buitenspelen. Met dat mooie weer is onze mooie grote krabmeubel in de serre die ik deelde in mijn vorige post ook iedere keer overvol. Kennen jullie die filmpjes over handdoekje leggen bij een zwembad? Nou zo gaat het er hier soms ook een beetje aan toe en dan is het zoeken naar een vrij plekje om te genieten van de zon ;-)


Wat ik niet zo leuk vind is dat ik van de baasjes niet naar Demon mag, ik wil dat zo graag en zelfs als ik heel hard schreeuw dan laten ze me gewoon niet gaan. En het allerergste is dat Hailey en Marie wel naar hem toe mogen! Mijn Nala is ook bij Demon geweest en dat heeft haar 2 koters opgeleverd: Romeo en Juliet, inmiddels alweer 11 weken oud. Op zich zijn het 2 schatjes hoor, niks mis mee maar sinds zij er zijn noemen de baasjes mij weer iedere keer ‘oma’! OMA, hoe durven ze!!!! Oma’s zijn oud, traag en rimpelig en ik ben toch echt het tegenovergestelde. Met mijn 5 jaar ben ik nog een jonge blom, die lekker strak in haar velletje zit. Ik zit binnen no time boven in de krabpaal en als iemand hier niet luistert dan leer ik hem/haar graag een lesje en dan zijn ze zo buiten! Ook tijdens het eten ben ik nog steeds de snelste, mijn bakje is altijd als eerste op zodat er genoeg tijd is om mezelf een 2e en eventueel 3e bakje toe te eigenen van een andere kat die minder trek heeft. Nee dat woord oma daar ben ik niet zo van gediend, misschien moet ik maar in hongerstaking gaan tot ze dat woord niet meer gebruiken. Eigenlijk is dat nog helemaal niet zo’n slecht idee, ik ga gewoon in hongerstaking! Vanaf vandaag eet ik gewoon helemaal niks meer zolang ze me hier in huis oma noemen. Maar wat is dat nou voor geluid? Volgens mij hoor ik het vrouwtje in de keuken een blikje Cosma openen….sorry furriends die hongerstaking start ik morgen wel, ik moet nu rennen!!!!


Pootje Faylinn


47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page