top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Donder

Mijn naam is Donder en ik ben in 2004 als kitten bij het vrouwtje komen wonen. Ze noemen mij ook wel Donderella of Donnie Cabana. Inmiddels ben ik al een beetje bejaard en lijd ik aan artrose maar ondanks alles heb ik het hier nog prima naar mijn zin. Omdat ik groot en rood ben denken de meeste mensen dat ik een je-weet-wel-kater ben maar ik ben toch echt een poes, misschien wel iets aan de mollige kant maar ja ik heb hier dan ook een goed leven;-)


Ik heb in al die jaren al heel veel meegemaakt maar waar ik het meest trots op ben is dat ik ooit in mijn jonge jaren een keer een muis gevangen heb (zie foto). Dit was echter een eenmalige actie om te bewijzen dat ik toch echt wel kan jagen en ik heb dit alleen gedaan omdat mijn zusje Bliksem (zij is 2 jaar geleden helaas overleden) mij uitdaagde want eigenlijk houd ik er niet van om vies te worden. Ik ben een echte koningin en had vroeger zelfs een eigen troon midden in de huiskamer waarvandaan ik heerlijk kon heersen.


Sinds een half jaar heb ik een eigen bed in de woonkamer omdat ik niet meer zo goed kan springen en/of klimmen maar als het mooi weer is dan lig ook heel graag in de bordes in tuin. Had ik al verteld dat mijn allergrootste hobby luieren is? Af en toe heb ik een iets mindere dag en dan kan ik wat chagrijnig reageren als je te dicht in mijn buurt komt. Ik zal nooit slaan, bijten of krabben maar als het mij niet aan staat dan sis ik als een slang als teken dat ik meer ruimte nodig heb. In zo’n geval kan je beter maken dat je wegkomt!


Van mij mogen jullie hier best komen wonen als jullie er maar rekening mee houden dat ik te oud ben om te spelen en dat het ligbed in de kamer van mij is, jullie zijn allemaal nog jong en voor jullie zijn er genoeg andere fijne plekjes, mandjes en bedjes te vinden hier in huis.

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page