top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Mijn naam is Spyro

Mijn naam is Spyro en ik ben een dagje jonger dan mijn zusje Shadow. Ik ben geen grote held en af en toe zelfs een beetje angstig, bijvoorbeeld als de bel gaat en er (vreemde) mensen komen. In dat geval speel ik altijd ‘hide and seek’ of te wel verstoppertje en dat win ik eigenlijk altijd ? Mijn baasjes noemen mij ook wel Spy of Ragus. Ook houd ik er niet van om gestoord te worden als ik lekker op de krabpaal lig te slapen of als iemand mij zomaar optilt. Ik ben dol op het baasje en wacht hem altijd op als hij uit zijn werk komt, ongeacht hoe laat dit is. Ik hoor zijn auto altijd al van verre aankomen en ren dan als een dolle, luid miauwend naar de deur.


Het allerfijnste plekje in huis vind ik het grote bed, daar lig ik het allerliefste zowel ’s nachts als overdag en dan het liefste samen met mijn vriendinnetje Kitty! Wisten jullie dat de baasjes een nieuw en groter bed hebben gekocht zodat ze zelf meer ruimte hebben? Ook de vlinderstruik in de achtertuin vind ik erg interessant, daar kan ik uren spelen. En had ik al verteld dat ik degene ben die dagelijks natvoer regelt voor ons allemaal? Als ik namelijk niet iedere dag op tijd begin te jammeren dan zouden de baasjes dat vast vergeten!


Toen ik een klein poesje was ging ik altijd helemaal slap hangen als ik opgetild werd. Eerst dachten de baasjes dat ik neurologisch iets mankeerde (ik lag tijdens de bevalling achterstevoren en daardoor had mijn mama een beetje hulp nodig voor ik op de wereld kwam en dat heeft even geduurd). Tot ze zich gingen verdiepen in het ras Ragdoll. In tegenstelling tot Shadow en mijn mama heb ik een iets langere vacht. De baasjes hebben gehoord dat ik die van mijn papa geërfd heb. Ik heb hem natuurlijk nooit gekend maar de baasjes hebben gehoord dat hij waarschijnlijk een hele mooie langharige kater zou te zijn en ze vermoeden nu dat hij een afstammeling is van de Ragdoll. Dat zou ook verklaren waarom ik enige Ragdoll trekjes heb.

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page