top of page
  • Foto van schrijverMeowt

Groot Nieuws

Hallo Furriends,


Daar ben ik weer en dit keer heb ik groot nieuws…..vanaf deze week ben ik namelijk officieel met pensioen! Vorige week hebben de baasjes mij en Hailey laten helpen zodat we geen kittens meer kunnen krijgen en nu mogen wij lekker gaan genieten. De ingreep zelf viel heel erg mee, alleen was het iets minder leuk dat wij vanaf de avond ervoor al niets meer mochten eten, de ochtend van de ingreep had ik dus eigenlijk best wel honger. Gelukkig waren we snel aan de beurt en voor de middag waren we alweer lekker thuis en inmiddels voel ik mij alweer helemaal de oude.


Maar dan heb ik ook meteen een minder leuke mededeling voor jullie, want nu ik met pensioen ben heb ik natuurlijk ook geen tijd meer om hier mijn verhaaltjes te vertellen. Wat ik dan allemaal ga doen willen jullie natuurlijk weten? Vanaf nu ga ik lekker iedere ochtend uitslapen, daarna maak ik rustig een wandelingetje door het huis en eventueel bij mooi weer in de tuin, vervolgens eet ik een paar brokjes, ga ik me wassen en daarna doe ik weer een schoonheidsslaapje van een paar uur. En dat ritueel ga ik gedurende de dag een aantal keer herhalen. Baasje begint hier ondertussen heel hard te lachen van deze uitleg en vraagt mij om even toe te lichten hoe mijn dagen er voor de ingreep dan uitzagen. Nou dat is heel simpel, ik werd altijd pas in de loop van de ochtend wakker, dan maakte ik op mijn dode gemakje een wandelingetje door het huis en bij mooi weer waagde ik me soms ook wel even in de tuin, daarna at ik een paar brokjes, ging ik me wassen en was het weer tijd voor een tukkie. Euh ok, eigenlijk hebben jullie wel gelijk en zal er in mijn dagritme weinig veranderen, luieren was altijd al mijn allergrootste hobby, maar ik zal vanaf nu in ieder geval niet meer krols worden en mijn best moeten doen om die twee domme katers om mijn pootjes te winden! Wisten jullie dat die een hele mooie kattenren gekregen hebben in de tuin zodat we vanaf nu allemaal tegelijk in de tuin kunnen rondlopen? En dat is niet zomaar een ren hoor, maar eentje met alles erop en eraan,+l zelfs met een heuse klimmuur en een loopbrug op hoogte! De andere poezen en ik zijn daar eigenlijk best wel een beetje jaloers op want zo´n speeltuin zouden wij ook wel willen natuurlijk. Gelukkig zetten de baasjes het deurtje open als de katers er niet zijn zodat wij dan lekker in de kattenren kunnen spelen.


En dan vragen jullie je natuurlijk ook af wat er met deze blog gaat gebeuren? Maar geen paniek hoor, ik heb namelijk Tess en Zoë, de ´twin sisters´, de opdracht gegeven om jullie vanaf heden op de hoogte te gaan houden omtrent het reilen en zeilen in en om de cattery. Zij zijn inmiddels bijna 20 weken oud en zijn druk bezig om het echte leven te ontdekken en beleven samen heel veel avonturen die ze vast en zeker hier met jullie willen gaan delen. Binnenkort zullen ze zich hier ook even uitgebreid gaan voorstellen en wie weet kom ik hier dan in de toekomst ook nog wel eens voorbij want ik blijf natuurlijk gewoon in de cattery wonen.


Dus bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor het lezen van mijn blogs. Ik wens jullie het allerbeste en misschien tot ziens!


Pootje Faylinn


65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
Post: Blog2_Post
bottom of page